Netflix Çıkınca siyah ekran çıkıp kapanıyor

Emirr

Başarılı
Herkese selam dostlarım.
Netflix'te diziyi izledikten sonra siteden çıkarken anlık bir siyah ekran geliyor yaklaşık 2 saniye ekranda durup geri gidiyor. Site kaynaklı bir sorun olduğunu düşünerek uygulamasını indirdim bilgisayara. Ancak uygulamada da aynı sorunu yaşadım. Donanımsal bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü bu sorunu bir tek Netflix'te yaşıyorum. Nasıl çözebilirim?

NVIDIA ekran kaydınız açık mı? Bir de donanım hızlandırmayı aktif mi kullanıyorsunuz?

NVIDIA ekran kaydınız açık mı? Bir de donanım hızlandırmayı aktif mi kullanıyorsunuz?
Hayır kaydım kapalı. Donanım hızlandırma ayarına hiç dokunmadım, bakmadım bile.

Sanırım açık ama ayar emin değilim. Nereden bakabilirim?

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun? Bir de başka bir uygulamadan kayıt yapıyor musun? Son 10 dk vs.

Chrome 'da direkt ayarlara "donanım hızlandırma" yazar mısın en son ismi oydu. Ben kullanmıyorum o yüzden adını tam bilmiyorum. Açıksa onu kapatıp dene.

Yok hocam işe yaramadı. Bilgisayardaki donanım hızlandırmasını da kapattım o da işe yaramadı.

Windows + Ctrl + Shift + B dener misin? Ekran kartını resetleyecek. Belki düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…