SpeedBeast34

Üstün
Yer
İstanbul Kağıthane.
Merhaba.

Netflix'den ekran kaydı almak istedim Windows'a yerleşik olan oyun kaydı alma programı ile kayıt almayı başlatıyorum.
Normal şekilde kayıt aldığını sanıyorum olduğu gibi kayıt alıyor diye sonuna kadar kayıt alıyorum.
Kayıt bittiğinde alınmış kayıtı hep siyah ekran almış olduğunu fark ettim Netflix de o program nasıl normale.
Çevirilebilir bilginiz var mı yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

Netflix'den ekran kaydı almak istedim Windows'a yerleşik olan oyun kaydı alma programı ile kayıt almayı başlatıyorum.
Normal şekilde kayıt aldığını sanıyorum olduğu gibi kayıt alıyor diye sonuna kadar kayıt alıyorum.
Kayıt bittiğinde alınmış kayıtı hep siyah ekran almış olduğunu fark ettim Netflix de o program nasıl normale.
Çevirilebilir bilginiz var mı yardım eder misiniz?
Bunun bir yolu var aslında, ayarlardan bir şeyler yapıyorsunuz. Hangi tarayıcı?

DRM koruması uygulandığı için kayıt alamıyorsunuz. Yazılım tabanlı video işleme moduna alınca sorunun çözülmesi gerekiyor (yani oradaki tiki kaldırmanız gerekiyor), oynattığınız medyanın görüntü kalitesinde bariz bir düşüş yaşanacak.

1731759832265.webp

Bende mi bir sorun var yoksa... hiç görüntü kalitesinde düşüş yaşamadım.
Netflix 4K aboneliğiniz olsaydı ve bunu 4K formatında kayıt alsaydınız yaşamanız gerekirdi, bant hızı DRM kapalı iken çalıntı riski minimize edilebilmesi için kasıtlı olarak düşürülüyor.

Netflix 4K aboneliğiniz olsaydı ve bunu 4K formatında kayıt alsaydınız yaşamanız gerekirdi, bant hızı DRM kapalı iken çalıntı riski minimize edilebilmesi için kasıtlı olarak düşürülüyor.
Video kaydı alırken değil de, ekran görüntüsü alırken bir sıkıntı yaşamadım.

Ayrıca izlerken de düşüyor mu kalite? Merak ettim. @Jennifer