1589

Üstün
Makaleler
2
Bugün başka bir konu ile karşnızdayım, bugünkü konumuz çıkmasını sabırsızlıkla beklediğim oyunlar.

1- Gray Zone Warfare

Oyun görselleri muhteşem duruyor, gerçekten fotoğraf ve video'ları gerçekse en merakla beklediğim heyecanlandığım oyun.

2- S.T.A.L.K.E.R. 2

Çıkması sürekli ertelenen muhteşem bir devam oyunu. Bu oyunu 350 TL'ye Steam'den aldım ve aylardır çıkmasını bekliyorum, çıktığında ziyafet bizi bekler 🥰.

3- Bodycam

Bu oyunun Playtest'ini oynadım, beğendim ama Trailer'deki gibi değildi bu yüzden çok olumsuz yorumlar yaptım.

İncelemem:
Konu 'Bodycam (Playtest)' İnceleme: Bodycam (Playtest)

4- Unrecord

Bodycam'den önceki duyurular bir oyun gibi ancak en son yayımlanan fragmanlardan sonra hiçbir ses yok oyun hakkında. Bodycam'den daha kaliteli görünüyor. Bodycam gerçekten tecrübesiz bir şekilde yapıldığı belli oluyor, hatta ana menü tasarımı bile bunu yansıtıyor.

Unrecord'u daha büyük bir heyecanla bekliyorum ama hala ses seda yok.

5- Beatiful Light

Bu oyun da süper bir şeye benziyor, bunu da sabırsızlıkla bekliyorum.

6- Operation: Black Mesa

İlk oyun gerçekten harikaydı, şimdi böyle bir proje çıkıyor ve mükemmel görünüyor. Sabırsızlıkla bekliyorum. (İlk oyunu 5 saat boyunca oynadım çünkü bir bölümde aşırı zorlandım, geçemeyince sinirlenip sildim).

7- EXFIL

Bu oyun da süper duruyor, bazı resimlerde grafikler daha iyi bazılarında da kötü anlamadım.

8- Demonsomnia

Bu oyunun da betasını oynadım, oyun Türk yapımı ve geliştiriciyle birazcık konuştum. Oyunu oynadım ama açıkçası gelişmesi gerekiyor, tam halini merak ediyorum.

Güncelleme:

1709803661010.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Stalker 2’yi 345 TL’ye almıştım. O yüzden ben de heyecanla bekliyorum.
Aklımda 350 diye kalmış, aynı fiyata almışız bence bu bir tesadüf değil 🥰
(erkeksindir umarım)

Ben asıl Stalker 2’ye aşırı hype’landım. Bayağı merak ediyorum nasıl olacak diye.
Ben Gray Zone Warfare gibi oyunların aşığıyım o yüzden daha çok onu bekliyorum ama stalker 2'yi de sabırsızlıkla bekliyorum. Ultimate Edition mu alsaydım diye hep soru soruyorum kendimce.