Şu ana kadar 2019, 2020 ve bugünde 2021 yılının çıkmışlarını çözdüm. Eskiden ÖSYM sorularında o kadar zorlanmıyordum. Fakat şunu fark ettim ki kurumsalda yaptığım netler, çıkmışlarda yaptığım netlerden daha yüksek. Bu durum normal mi? Kalan süreçte bununla ilgili neler yapabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Fakat şunu fark ettim ki kurumsalda yaptığım netler, çıkmışlarda yaptığım netlerden daha yüksek.
Normalde tam tersi olmalı. Çünkü çıkmış soruların benzerlerini soru bankalarında fazlasıyla görüyüyoruz. Çıkmışları yorgunken mi çözüyosun?
Çıkmışları PDF'ten falan çözüyorsan odağın düşmüş olabilir.
MNakruf
Yetkin
Eskiden de çıkmışları biraz daha anlayıp çözebiliyordum. Bu zamanlarda tam tersine döndü.Normalde tam tersi olmalı. Çünkü çıkmış soruların benzerlerini soru bankalarında fazlasıyla görüyüyoruz.
Çıkmışları PDF'ten falan çözüyorsan odağın düşmüş olabilir.
Tıpkıbasım halinde kütüphanede çözüyorum. Denemeleri de rahat olduğum şekilde çözmeye çalışıyorum ama dün kütüphanede denemedeyken küçük çocuklar fazla sesli gülüyorlardı. Tümden denemeden kopmamak için kalkıp uyarmak istemedim. Ama dün öyle bir sıkıntı yaşamıştım. Bir de son günlerin stresi o da etkili oluyordur belki.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Eskiden de çıkmışları biraz daha anlayıp çözebiliyordum. Bu zamanlarda tam tersine döndü.
Tıpkıbasım halinde kütüphanede çözüyorum. Denemeleri de rahat olduğum şekilde çözmeye çalışıyorum ama dün kütüphanede denemedeyken küçük çocuklar fazla sesli gülüyorlardı. Tümden denemeden kopmamak için kalkıp uyarmak istemedim. Ama dün öyle bir sıkıntı yaşamıştım. Bir de son günlerin stresi o da etkili oluyordur belki.
Yorgunluk ve stresin etkisi var biraz. Kafanız biraz daha rahat iken çözün çıkmışları.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Uzun yıllar sonra nizami antrenmana geri dönüş için program tavsiyesi
- hargainbunter
-
-