- Makaleler
- 1
Sakal tıraşı olduğum için cildim tahriş oldu, bu durum için kullanabileceğim bir ürün var mı yoksa dermatoloji veya cildiye polikliniğe mi çıkmalıyım?
6 ay boyunca her gün sakalları kestik mecburiyetten, ciltte tahriş olması olağan bir durum zannımca.Ya yanlış jilet kullanıyorsunuz ya da kesim şekliniz yanlış. NIVEA markasının balsam ürününü kullanabilirsin.
Günlük kesiyorsan normal sayılır sanırım, ben haftalık kesiyorum yavaş uzadığı için. Mach 3 bende kullanıyorum güzel jilet. Balsam kullanın, iyi geliyor. Hala düzelme olmazsa o zaman cildiyeye gidersiniz.6 ay boyunca her gün sakalları kestik mecburiyetten, ciltte tahriş olması olağan bir durum zannımca.
Jel köpükle beraber, Gilette Mach 3 ve Blade 3 kullanmıştım, şu tahriş sorununu da çözdük mü on numara olur.
Nemlendirici veya vazelin falan iş yapmaz mı bu durum için?Günlük kesiyorsan normal sayılır sanırım, ben haftalık kesiyorum yavaş uzadığı için. Mach 3 bende kullanıyorum güzel jilet. Balsam kullanın, iyi geliyor. Hala düzelme olmazsa o zaman cildiyeye gidersiniz.
Nemlendirici iş görür. 6 ay her gün dediğine göre muhtemelen askerden döndün. Benim de çok tahriş oldu nemlendiriciyle iş gördü.Nemlendirici veya vazelin falan iş yapmaz mı bu durum için?