Makaleler
1
Sakal tıraşı olduğum için cildim tahriş oldu, bu durum için kullanabileceğim bir ürün var mı yoksa dermatoloji veya cildiye polikliniğe mi çıkmalıyım?

Doğru şekilde tıraş olmayı öğren. Kaliteli tıraş bıçakları ve aynı markaya ait tıraş jelini kullanmaya özen göster. Son olarak, tıraş sonrası alkolsüz bir balsam kullan.

Ya yanlış jilet kullanıyorsunuz ya da kesim şekliniz yanlış. NIVEA markasının balsam ürününü kullanabilirsin.
6 ay boyunca her gün sakalları kestik mecburiyetten, ciltte tahriş olması olağan bir durum zannımca.
Jel köpükle beraber, Gilette Mach 3 ve Blade 3 kullanmıştım, şu tahriş sorununu da çözdük mü on numara olur.

6 ay boyunca her gün sakalları kestik mecburiyetten, ciltte tahriş olması olağan bir durum zannımca.
Jel köpükle beraber, Gilette Mach 3 ve Blade 3 kullanmıştım, şu tahriş sorununu da çözdük mü on numara olur.
Günlük kesiyorsan normal sayılır sanırım, ben haftalık kesiyorum yavaş uzadığı için. Mach 3 bende kullanıyorum güzel jilet. Balsam kullanın, iyi geliyor. Hala düzelme olmazsa o zaman cildiyeye gidersiniz.