seeraddar

Yetkin
Fotoğraftaki gibi saçma sapan bir fark var. Sırf kapak biraz daha dayanıklı diye bu kadar fark saçma. Görsel temsilidir, fiyat farkının çok daha az olduğu kitaplarda var ama yine de 2-3 kat fazla oluyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-09-03-17-00-46-692_com.amazon.mShop.android.shopping.webp
    Screenshot_2024-09-03-17-00-46-692_com.amazon.mShop.android.shopping.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 110
Normalde azıcık (%5/%10) fark olur, stok olmadığı için böyle tuhaf bir fark oluşmuş. Zaten Amazon'da bir şeyde "başlangıç fiyatı" yazıyorsa stoklarında sakatlık vardır, rastgele satıcılardan ilanlar gösterecektir.

Kafalarına göre fiyat girmişler bazen ilandaki ürün satılmasın diye böyle şeyler yapıyorlar. Normalde de ciltli kitap 1.5-2 kat daha pahalı olur normal bir şey fakat bu ilandaki kişi saçmalamış.

Not: ben Sherlock homesin kitabını almıştım ciltlisi 250-300TL idi ciltsizi 100TL idi ciltsiz olanını aldım pişman değilim. illaha Ciltli olsun diyenleri saçma buluyorum, kitap kitaptır sonuçta.

Normalde azıcık (%5/%10) fark olur, stok olmadığı için böyle tuhaf bir fark oluşmuş. Zaten Amazon'da bir şeyde "başlangıç fiyatı" yazıyorsa stoklarında sakatlık vardır, rastgele satıcılardan ilanlar gösterecektir.

O kitapı alacağımdan açmadım konuyu. Normalde de 2 kat gibi bir fark oluyor, ondan dolayı açtım. Amazon'da takılınca fiyat farkını görünce konu açayım dedim.

O kitapı alacağımdan açmadım konuyu. Normalde de 2 kat gibi bir fark oluyor, ondan dolayı açtım. Amazon'da takılınca fiyat farkını görünce konu açayım dedim.

2 kat fark da çok fazla, eskiden ciltsizi 10 lira kitabın ciltlisi 15 oluyordu, 24 lirayken 40, 100 lirayken 170 falan talep arttıkça iyice arşa çıkarmışlar.

Kafalarına göre fiyat girmişler bazen ilandaki ürün satılmasın diye böyle şeyler yapıyorlar. Normalde de ciltli kitap 1.5-2 kat daha pahalı olur normal bir şey fakat bu ilandaki kişi saçmalamış.

Not: Ben Sherlock homesin kitabını almıştım ciltlisi 250-300TL idi ciltsizi 100TL idi ciltsiz olanını aldım pişman değilim. İllaki ciltli olsun diyenleri saçma buluyorum, kitap kitaptır sonuçta.

Bende ciltsiz tercih ediyorum. Ciltli 5 kitap alacağıma ciltsiz 10 15 tane alırım. Sadece ciltlinin fiyatının 2 3 kat fazla olmasının normal olup olmadığı sormak için açtım konuyu.