Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bu sülük gibi ama sülükler ötmez sanki.
Düzenleme:
Bu yüksek ihtimalle bir sümüklüböcek, buradan bunların yapısına bakabilirsiniz.
tr.wikipedia.org
Bu da sülüklerin Viki'si.
tr.wikipedia.org
Aradaki fark ise sülüklerin bazıları parazit olarak besleniyor, sümüklüböcekler ise genelde bitkilerle besleniyormuş.
Düzenleme:
Sümüklüböcek - Vikipedi
Sülük - Vikipedi
Aradaki fark ise sülüklerin bazıları parazit olarak besleniyor, sümüklüböcekler ise genelde bitkilerle besleniyormuş.
Bu sülük gibi ama sülükler ötmez sanki.
Düzenleme:
tr.wikipedia.org
Bu da sülüklerin Viki'si.
tr.wikipedia.org
Düzenleme:
Sümüklüböcek - Vikipedi
Sülük - Vikipedi
Son düzenleme:
Sümüklüböcek gibi.
Hocam salyangoza benzettim ama google lensde aratın.Yolda 2 tane böyle eleman gördüm bayağı sohbet ettik cır cır öttü şerefsiz kafasına koyacaktım da korktum nedir bu?
Eki Görüntüle 87058
Eki Görüntüle 87059
Cırcır sesi çok yakın geliyordu az bir gezeyim dedim bir baktım çimende ayağımın dibinde bundan var 2 tane… Öten buymuş
İlginç, belki de yakınınızda cırcır böceği vardı zira otluk bir alan. Hiç öten bir yumuşakca duymadım.Cırcır sesi çok yakın geliyordu az bir gezeyim dedim bir baktım çimende ayağımın dibinde bundan var 2 tane… Öten buymuş![]()
Olabilir hocam bu cırcır böcekleri nasıl gözüküyor normalde?İlginç, belki de yakınınızda cırcır böceği vardı zira otluk bir alan. Hiç öten bir yumuşakca duymadım.
Pek hoş gözükmüyor, aratsanız daha iyi olur. Görmek istemeyenler olabilir.Olabilir hocam bu cırcır böcekleri nasıl gözüküyor normalde?
gustavo
Üstün
Olabilir hocam bu cırcır böcekleri nasıl gözüküyor normalde?
Yeni konular
-
-
Havuz, doğa ve uyuyan Golden Retriever | Samsung Galaxy A55
- michaelscofield
-
-
-
-
-
-
-