Otobüs sevdan var dedikten sonra okumadım; dolmuşlar öğrenciyim diyince bazen almıyor 40 lira tam parası istiyor. 17.5 tl otobüs nere 40 lira nere anladın mı? Ben bu sohbeti uzatmayacağım.
Gelsin arkadaş ,siz yüzünü kara çıkaramazsınız.
Evet, size göre yine sadece Ankara'ya özgü olan bir durum, dolmuş ve otobüslerdeki öğrenci tarifesinin fiyat farkı. Tebrik ediyorum.:alkış:

Ankara'da neresi berbatmış, açıklayabilir misiniz? Semt adı vs. söyleyin, denk geldiğiniz sürekli dolu olan hiç boş olmayan yerlerden bahsedin biraz.
Adam sana semtleri söylemiş zaten. Altındağı berbat Mamağı da berbat. Bi Çayyolu ve Çankaya güzel olunca olmuyor o işler. Yolları berbat, ulaşımı berbat işte. İstanbul'un 16 milyonluk insanını getirelim bu çöp şehir kitlenir.

Dünya'da başkent olup da bu kadar rezil olmayı başarabilmiş şehir de yok.

Hiç boş olmayan yerler mi? Bahçeli'den başla.

Serin derken? Farklı yerlerde mi yaşıyoruz. Temiz hava ve Ankara şüpheli.

Ütopya oralar :rofl:

Adam sana semtleri söylemiş zaten. Altındağı berbat Mamağı da berbat. Bi Çayyolu ve Çankaya güzel olunca olmuyor o işler. Yolları berbat, ulaşımı berbat işte. İstanbul'un 16 milyonluk insanını getirelim bu çöp şehir kitlenir.

Dünya'da başkent olup da bu kadar rezil olmayı başarabilmiş şehir de yok.

Hiç boş olmayan yerler mi? Bahçeli'den başla.
Mamak , Keçiören gibi yerlerde yaşamayan bilemez.
Koca Keçiören'de kütüphane arıyorum, nereye gitsem dolu ya da kapalı. Bazıları var insan için değil resmen. Anlamayınca olmuyor zorlamaya gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keçiören gibi yerlerde yaşamayan bilemez.
Keçiören için şunu diyeyim göbekli gelene kadar çoğu yerde konteynırlar yoktu. Göbekli geldi geleli tek olumlu işi oldu. Geçen ay 1-2 günlüğüne Ankara'ya geldim kaldırımlar çökmüş, sokak ve caddeler kötü halde. Şehrin parası nereye gidiyor merak ediyorum.

Parklarda torbacılar var, bekçiler 0 sorumluluk. En büyük koyan da bu. Vatandaşın parası geceleyin öylesine volta atan adamlara gidiyor.