Uranos

Üstün
Yer
Adana
Şu an Adana'da yaşayan birisi olarak üniversiteyi 1 yıl sonra Ankara'da okumak istiyorum. Daha okuyacağım üniversite belli değil, eğitim ve bölümden ziyade şehir hayatı olarak soruyorum.

Ankara nasıl bir şehir genel olarak? Öğrenci için uygun mudur? Havaalanına yakın olması sebebiyle uygun bir yer bulursam Pursaklar'dan 1+1 küçük bir daire tutarım muhtemelen.

Şu an Adana'da yaşayan birisi olarak üniversiteyi 1 yıl sonra Ankara'da okumak istiyorum. Daha okuyacağım üniversite belli değil, eğitim ve bölümden ziyade şehir hayatı olarak soruyorum.

Ankara nasıl bir şehir genel olarak? Öğrenci için uygun mudur? Havaalanına yakın olması sebebiyle uygun bir yer bulursam Pursaklar'dan 1+1 küçük bir daire tutarım muhtemelen.
ODTÜ falansa okunur.

Manası olmayan bir soru yani bence.

Okunmaması için bir sebep söylesin herhangi bir insan, okulu ne için okuyorsunuz?

Benim için bir şehrin aileme yakınlığı ve üniversite/bölüm kalitesi dışında okumamı etkileyen hiçbir etken yok. Hakkari'de bile okurdum iyi okul olsa. Çok manasız yani.

Çukurova Üniversitesi var şehrinde. Gitmek için tek sebep ODTÜ, Hacettepe, TOBB, Bilkent burslu vs kazanmak lazım.
Gastronomi bölümü için gidiyorum, Çukurova’da gastronomi yok maalesef. Bir tek ATÜ’de var ama o bölüm yeni açıldı ve başarılı mı değil mi emin değilim.

Manası olmayan bir soru yani bence.

Okunmaması için bir sebep söylesin herhangi bir insan, okulu ne için okuyorsunuz?

Benim için bir şehin aileme yakınlığı ve üni / bölüm kalitesi dışında okumamı etkileyen hiçbir etken yok. Hakkari'de bile okurdum iyi okul olsa. Çok manasız yani.
Gayet manası olan bir soru, ben niye okuyacağım şehir hakkında bilgi edinemeyim?