Detaylar
Kim cevapladı?Winner
Üstün
Hayır. 4 ay çalışıp 4 yıllığa gitmeni öneririm.Merhaba arkadaşlar. Konuda belirtğim gibi 2 yıllık üniversite okunur mu? TYT biraz var ama AYT'ye hiç çalışmadım. Sizce bilgisayar programcılığı vb. bölümler okunur mu?
Th3RealKayseriLee
Yetkin
2 yıllıkta programcılık okumak değil de mesele aslında sonrasında ne yapabilirsiniz ona bakmak gerek. Ben bilgisayar teknolojisi mezunuyum KPSS'den atama bekliyorum (Bölüm birinciliğim var ve hiçbir şey yapamıyorum) ve özel sektör adam seçiyor eğitmeye adam bulmuyorlar çekirdekten arıyorlar. Şu anki sistemde bana göre devlette 4 yıllık ya da lise mezunu daha albenisi var. Ha özel sektör devlet demeden tık diye bulabileceğin işler arasında büro yönetimi adalet elektrik bunlar seriden gider.
The_Turk
Başarılı
2 yıllık mezun olmak lise mezunu olmak gibi bir şey. Tanıdığım bütün ön lisans mezunları DGS'ye girerek 4 yıllığa tamamladılar çünkü 2 yıllık bölümler hem yetmiyor hem de kişiye bir şey kazandırmıyorlar.
Son düzenleyen: Moderatör:
Lisans okuyanlar da açıkta kalıyor. Bunu da göz önüne almak gerekir.2 yıllık mezun olmak lise mezunu olmak gibi bir şey.
Mezuna kalmanı tavsiye ederim ama şimdiden bir sonraki seneye çalışırmış gibi çalış. Bu zamanları boşa akıtma. Benim görüşüm böyle. Gerisi sana kalmış bir şey.Bu demek oluyor ki ya 4 yıllık okumam gerek ya da mezuna kalacağım.
Kendini kanıtlarsan belki.Ben de sadece TYT çalışıp iki yıllık bir şeyler yaparım diyordum. Hiç mi iki yıllık düzgün bir bölüm yok?
dostecann
Çalışkan
Neler olabilir mesela?