Şu anda Aktüerya Bilimleri bölümünde 2. sınıf öğrencisiyim. İstanbul Üniversitesi'nin sınavsız ikinci üniversite programını gördüm. Yönetim Bilişim Sistemleri, İşletme veya Bilgisayar Programcılığı gibi bölümlere başvuru yapmak mantıklı olur mu?
Şu anda Aktüerya Bilimleri bölümünde 2. sınıf öğrencisiyim. İstanbul Üniversitesi'nin sınavsız ikinci üniversite programını gördüm. Yönetim Bilişim Sistemleri, İşletme veya bilgisayar Programcılığı gibi bölümlere başvuru yapmak mantıklı olur mu?
Mantıklı olmaz derece yapın ortalama yükseltin daha iyi bölüm ve üniversiteye geçiş yaparsınız.
Hocam bölümümden memnunum, yatay geçiş yapmak gibi bir amacım yok.Mantıklı olmaz derece yapın ortalama yükseltin daha iyi bölüm ve üniversiteye geçiş yaparsınız.
Okuyabilirsin. Ben dokuz eylül'de çizgi film ve animasyon lisans bölümü okurken ilk senenin ertesi senesi görsel iletişim tasarımı lisansına da girdim Anadolu Üniversitesi'nde. Okunur yani. Bu yaz nasipte varsa 2. lisans programımı da bitireceğim :d geçen sene dokuz eylül'den mezun olduk 2021 girişliydim.
Alanıyla bağlantılı olursa mantıklı bir seçenek. Hem iş alanı sağlar hem de teknik yetkinliğine katkıda bulunur.
Hocam üniversite olarak hangisini önerirsiniz?Okuyabilirsin. Ben Dokuz Eylül'de çizgi film ve animasyon lisans bölümü okurken ilk senenin ertesi senesi görsel iletişim tasarımı lisansına da girdim Anadolu Üniversitesi'nde. Okunur yani. Bu yaz nasipte varsa 2. lisans programımı da bitireceğim :d Geçen sene Dokuz Eylül'den mezun olduk 2021 girişliydim.
Zor olmayacaksa olabilir. Ancak bölümden memnun değilse derece yapıp daha iyisini yapabilir.