Ay ve uzay araştırmaları gerçekten inanılmaz kıymetli ancak biz daha neyin orucu bozup bozmadığını tartışarak tüm enerjimizi boşa harcıyoruz.

Yarın yaşanabilir bir dünya neredeyse kalmayacak ve aklı başındaki tüm devletler, gelecek nesillerine miras olarak Ay'dan, Mars'dan parsel parsel arsalar bırakacak.

Ay ve uzay araştırmaları gerçekten inanılmaz kıymetli ancak biz daha neyin orucu bozup bozmadığını tartışarak tüm enerjimizi boşa harcıyoruz.

Yarın yaşanabilir bir dünya neredeyse kalmayacak ve aklı başındaki tüm devletler, gelecek nesillerine miras olarak Ay'dan, Mars'dan parsel parsel arsalar bırakacak.
Yaşanılabilir dünya doğru adımlarla kalabilir. Ama o adımların atılmayacağını biliyoruz. Gene de dünya dayanıklı bir yer şartlar oldukça zorlaşabilir ama burada hayat hemen bitmez. Teknolojimiz sayesinde.

Maalesef öyle bir şey mümkün değil. Ancak birinci dünya ülkelerinin başkanları, bir etki olacak şekilde karşı çıkabilir. O ülkeler de bayağı kısıtlı. Rusya ve Çin'in bunu yapmasına bir şey diyebilecek ABD hariç başka ülke bilmiyorum belki Avrupa Birliği karışabilir. Vatandaşların fikri kimsenin umurunda değil.

Ben sadece olmasi gerekeni soyledim yoksa dogru soyluyorsunuz. Yapilanin ne kadar dogru olup olmadigini bilmiyorum, zararliysa umarim iptal ettirilir.