YASEDEM Deneyimli Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 753 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 617 Yer New York 25 Nisan 2026 #11 RamKokusuSeven dedi: YouTube kanalını araştırdım, yok. Çocuk sorunluydu. Ergenlik yaşı değildi. @gustavo Eğer yanlışım yoksa sizi tanıyordu. Genişletmek için tıkla... Sizin bu kadar detaylı biliyor olmanız garip değil mi?
RamKokusuSeven dedi: YouTube kanalını araştırdım, yok. Çocuk sorunluydu. Ergenlik yaşı değildi. @gustavo Eğer yanlışım yoksa sizi tanıyordu. Genişletmek için tıkla... Sizin bu kadar detaylı biliyor olmanız garip değil mi?
KS KS RamKokusuSeven Becerikli Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 588 Çözümler 2 Beğeniler 399 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar 25 Nisan 2026 #12 YASEDEM dedi: Sizin bu kadar detaylı biliyor olmanız garip değil mi? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, foruma kayıt olmadan önce görüyordum. Kayıt oldum ve biraz araştırdım. Merak ettim çocuğun durumunu.
YASEDEM dedi: Sizin bu kadar detaylı biliyor olmanız garip değil mi? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, foruma kayıt olmadan önce görüyordum. Kayıt oldum ve biraz araştırdım. Merak ettim çocuğun durumunu.
XEfe.Bey Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.615 Makaleler 1 Beğeniler 4.224 25 Nisan 2026 #13 Kaya olanını unuttum, hafızamda hiç yer kaplamamış, ama kaplanseren olanı halen aklımda, sahi nereye gitti 1 yıldır yok.
Kaya olanını unuttum, hafızamda hiç yer kaplamamış, ama kaplanseren olanı halen aklımda, sahi nereye gitti 1 yıldır yok.
KS KS RamKokusuSeven Becerikli Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 588 Çözümler 2 Beğeniler 399 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar 25 Nisan 2026 #14 XEfe.Bey dedi: Kaya olanını unuttum, hafızamda hiç yer kaplamamış, ama kaplanseren olanı halen aklımda, sahi nereye gitti 1 yıldır yok. Genişletmek için tıkla... Kaplanseren kimdi? Biz de nereye gittiğini arıyoruz. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2026
XEfe.Bey dedi: Kaya olanını unuttum, hafızamda hiç yer kaplamamış, ama kaplanseren olanı halen aklımda, sahi nereye gitti 1 yıldır yok. Genişletmek için tıkla... Kaplanseren kimdi? Biz de nereye gittiğini arıyoruz.