Çin'in eski Tarım Bakanı Tang Renjian, 37,6 milyon dolar değerinde rüşvet aldığı ve yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle idam cezasına çarptırıldı.
Detaylar
Kim cevapladı?Hayallere daldım.
Batuşş
Uzman
Çin'in eski Tarım Bakanı Tang Renjian, 37,6 milyon dolar değerinde rüşvet aldığı ve yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle idam cezasına çarptırıldı.
Aslında haklı bi karar ve rüşvet bu işlerde çok büyük bir sorun ve yolsuzluk yapmış.Ne halini görürse görsün bana göre.
Syntax
Üstün
Yaptığı şey gerçekten berbat bir şey. Fakat hiçbir insan bence idam cezasını hak etmiyor.
Batuşş
Uzman
Bence de idam cezası hak etmiyor ama mesela bi' tecavüzcü 20 kızı tecavüz etmiş buna nasıl idam cezası vermeyesin? Böyle işlerde adalet daha üzerine yoğunlanmalı ve düşünmeli ve gerekeni yapılmalı.Yaptığı şey gerçekten berbat bir şey. Fakat hiçbir insan bence idam cezasını hak etmiyor.
Batuşş
Uzman
Amin hocam amin hiç demediğim kadar amin desem değer yorulmaya dilimi ağrıtmaya değer net.
KökBilgi
Uzman
O geldiği makamın sorumluluğunu kaldıramıyorsa haklı bir karar.Yaptığı şey gerçekten berbat bir şey. Fakat hiçbir insan bence idam cezasını hak etmiyor.
Kötü şartlar altında yaşatıp, en ağır işlerde çalıştırmak daha mantıklı.Bence de idam cezası hak etmiyor ama mesela bi' tecavüzcü 20 kızı tecavüz etmiş buna nasıl idam cezası vermeyesin? Böyle işlerde adalet daha üzerine yoğunlanmalı ve düşünmeli ve gerekeni yapılmalı.
Batuşş
Uzman
Düşününce direkt öldüreceğine ahirette olacağına, geriye kalan ömrünü işkenceye çevirmek daha mantıklı aslında yeni fark ettim.Kötü şartlar altında yaşatıp, en ağır işlerde çalıştırmak daha mantıklı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
Bambu Lab A1 için hangi internet sitesi tercih edilmeli?
- EmirhanRadicus
-
-
-
-
-
-
Ev ve Yaşam Sofra ve mutfak ürünlerinde 1.500 TL'ye 500 TL indirim
- Fırsat Ekibi