Çinko alaşımlı kolyenin boyası nasıl sökülür?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Koneko Toujou
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 124
  • Etiketler Etiketler
    nasıl

Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Arkadaşlar bir adet haçlı kolyem vardı. Zamanla kaplaması attı ve rengi çok kötü durmaya başladı. Alıp sprey boyayla boyadım ama daha da kötü oldu. Bunun rengini komple sıfırlayıp gümüş ya da kırmızı-siyah yapmak istiyorum. Bu boyayı nasıl çıkartırım ve nasıl geri boyamalıyım?

Ürün şu şekilde: https://www.temu.com/tr/1-adet-vint...&refer_page_id=10032_1760732069081_ntpulgwpi6

Boya sökücü satılıyor onun içine at, bekle. Açık alanda yap bu işlemi çünkü kokusu zararlı, boya sökücüyü kullanırken eldiven kullan.
Geri boyarsanız yine kaplaması çıkar. Boyamanın işe yarayacağını zannetmiyorum, altın kaplama vs yaptırmak lazım.

Boya sökücü yerine başka bir şey kullanabilir miyim? Ayrıca para harcamak istemiyorum.

Boya sökücü yerine başka bir şey kullanabilir miyim? Ayrıca para harcamak istemiyorum.
Para harcamadan görüntüsünü düzeltmek zor, boyasını söküp boyayıp vernik atman lazım ki üstündeki boya tutsun, çıkmasın. Yenisini alsan daha ucuza gelebilir.

Şu anki halini düzeltmek istiyorsan zımpara yapıp siyaha boyabilirsin ama daha iyi yapayım derken daha da kötü olabilir.

Son düzenleme:

Zımpara atamam çok girinti- çıkıntı var. Zamanında Temu'dan almıştım. Tekrar beklemek istemiyorum. Sıfır geldiği haline vernik atsam daha uzun ömürlü olur mu?

Zımpara atamam çok girinti- çıkıntı var. Zamanında Temu'dan almıştım. Tekrar beklemek istemiyorum. Sıfır geldiği haline vernik atsam daha uzun ömürlü olur mu?

Vernik kaplamasını bir süre korur fakat boya veya vernik ikisi de uzun ömürlü olmaz, kullandıkça boyası çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…