Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Son düzenleyen: Moderatör:
Sana ihtiyaç olan vernik sanırım, galvaniz falan önerecektim de paslanmaz çelikler de ve kendisi çinko olduğu için işe yaramaz.

Tavsiyem, ilk önce kolyeyi temizleyin sabunla. Yakında veya çok uzakta sıkmayın. Daha dayanıklı olsun diyorsan 2 kat çekebilirsin. Kuruma olarak 24 saat tavsiye ediyorum.
İlk katı sıktıktan sonra 2 saat bekleyin ardından ikinci ince kat çekin. Çektikten sonra 24 saat bekleyin tamamdır. Ama dikkatli olman lazım, kolyenin detayları bozulabilir.

Sana ihtiyaç olan vernik sanırım, galvaniz falan önerecektim de paslanmaz çelikler de ve kendisi Çinko olduğu için işe yaramaz.

Tavsiyem, ilk önce kolyeyi temizleyin sabunla. Yakında veya çok uzakta sıkmayın. Daha dayanıklı olsun diyorsan 2 kat çekebilirsin. Kuruma olarak 24 saat tavsiye ediyorum.
İlk katı sıktıktan sonra 2 saat bekleyin ardından ikinci ince kat çekin. Çektikten sonra 24 saat bekleyin tamamdır. Ama dikkatli olman lazım, kolyenin detayları bozulabilir.

Çok fazla sıkmadan gezdire gezdire atarım verniği. Bilgilendirme için teşekkür ederim.