Çip krizinde bilgisayar toplanmalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gorkem8115
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 144
Rust oynuyorum dolu bir sunucuya girince yada çatışma esnasında 50fps bile alamıyorum rekabetçi bir oyun olduğu için de çok dezavantajlı duruma düşüyorum.

Paran varsa al. Bu durum düzelmeyecek uzun bir süre, iki Gaming Gecesi bir de Kasım indirimi kovalar alırsın.
Cuma gaming gecesini bekleyeceğim hocam.

Daha hala yeterince zam yansımadı bize, daha da artacak.

Taksit vade farklı olduğu sürece hayır. Vadesizse o zaman olur.
Vadesiz 9 taksit 29k ya 32gb 6000mhz buldum.

Rust oynuyorum dolu bir sunucuya girince yada çatışma esnasında 50fps bile alamıyorum rekabetçi bir oyun olduğu için de çok dezavantajlı duruma düşüyorum.
Rust sıkıntı ya Ben de oynuyorum da zaman zaman, çok dolu sunucularda ister istemez FPS yerleri öpebiliyor. AM5'e para dökmek yerine normalde mantıksız ama sizin senaryonuzda mantıklı olabilecek X3D işlemcilere geçebilirsiniz. 5800X3D ya da 5700X3D gibi.

Cuma gaming gecesini bekleyeceğim hocam.
Oradan indirimlerle parça parça da dizebilirsiniz, mantıklı olabiliyor bazı ürünler.

Evet 5800x3d işlemci ile sorunumu çözebilirim ama geçici oluyor her ay güncellemede oyun dahada ağırlaşıyor. Elimdeki ddr4 ramleri satıp en azından 1x16gb ddr5 alabilsem keşke.

Fiyatların yakın zamanda düşeceğini sanmıyorum, DDR5 tarafı hâlâ ciddi masraf çıkarıyor. İşlemciyi güçlendirmek istiyorsan LGA1700’e geçmek daha mantıklı. 5800X3D ise şu an gereğinden fazla pahalı. Ama sistemi baştan toplamak istiyorsan AM5 kurulabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…