Ana oyun cihazı olarak Retroid Pocket 5. Fakat Switch daha orijinal bir cihaz. Gerçek bir el konsolu. Elde başka oyun makineleri varsa Switch derim. Switch emülasyonu heryerden yapılıyor fakat Switch'in yerini hiçbir şey tutmuyor.
Ana oyun cihazı olarak Retroid Pocket 5. Fakat Switch daha orijinal bir cihaz. Gerçek bir el konsolu. Elde başka oyun makineleri varsa Switch derim. Switch emülasyonu heryerden yapılıyor fakat Switch'in yerini hiçbir şey tutmuyor.
Katiliyorum. Switch konsol arayuzune sahipken Pocket 5 Android tabanli bir tablet aslinda. Onumuzdeki yilarda bu cihazlar PS3'u ve Switch'i standart olarak oynatabilecek duruma gelecekler. O zaman Switch sadece koleksiyonluk alinabilecek bir konsol olacak. Fakat su an icin cipli Switch hala iyi. Ne kadar piyasasi firlamis olsa da.
Vallaha Steam Deck gibi el bilgisayarlarını direkt anlamıyorum zaten. Hacimleri aşağı yukarı %50 ufalıp batarya süreleri ise 2 katına çıkmadığı sürece hiçbir albenileri yok benim gözümde. Sadece pahalı oyuncaklar olurlar ki satış sayıları da bunu gösteriyor bütün el bilgisayarlarının...
Vallaha Steam Deck gibi el bilgisayarlarını direkt anlamıyorum zaten. Hacimleri aşağı yukarı %50 ufalıp batarya süreleri ise 2 katına çıkmadığı sürece hiçbir albenileri yok benim gözümde. Sadece pahalı oyuncaklar olurlar ki satış sayıları da bunu gösteriyor bütün el bilgisayarlarının...
Hocam pil ömrü kısa olsa da asıl olayı çantada taşıyarak başka şehirlerde de oynamak. İsterse pili bile olmasın sıkıntı değil priz bulduğunuz herhangi bir yerde kullanabilirsiniz sonuçta. Tabii kişiye göre de değişir bu durum. Ben 720p çözünürlüğünde düşük-orta grafiklerde cihazı 8W modunda 40 FPS'te tutuyorum oyun oynarken 4-5 saat gidiyor. OLED modeli hafif oyunlarda 12 saate kadar pil ömrü verebiliyor. (OLED modelinin pili daha büyük, işlemcisi daha gelişmiş ve ekranı OLED olduğundan daha az enerji tüketiyor).