Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Nexus dan bakabilirsin.
Nexusdan bakabilirsin.
![]()
Yapamadım.
Steam atölye desteği olduğunu yeni hatırladım. Buradan en beğenilen mapleri sıraladım. Bakabilirsin.
Cities: Skylines
Cities: Skylines Customize your city! Create and upload new mods and assets to add new buildings, items, and game mechanics to Cities: Skylines. Explore new maps and share save games. Learn More
Steam atölye desteği olduğunu yeni hatırladım. Buradan en beğenilen mapleri sıraladım. Bakabilirsin.
![]()
Cities: Skylines Customize your city! Create and upload new mods and assets to add new buildings, items, and game mechanics to Cities: Skylines. Explore new maps and share save games. Learn Moresteamcommunity.com
Bana boş harita lazım değil. Şehir şeklinde olan yani hazır şehir arıyorum.
Bana boş harita lazım değil. Şehir şeklinde olan yani hazır şehir arıyorum.
Birde şöyle bak bakalım.
Cities: Skylines Customize your city! Create and upload new mods and assets to add new buildings, items, and game mechanics to Cities: Skylines. Explore new maps and share save games. Learn More
Sana harita degil, direkt oyun save i yani oyun kaydı gerekiyor. Bende var diye hatırlıyordum ama silmişim maalesef. Uzun zamandır oynamıyordum, bırakınca silmişim kayıtları.
Aynen oyun kaydı lazım bana.
Tamam bunun hakkında etiket var Steam Workshop kısmında. SaveGame diye geçiyor.
Yeni konular
-
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-