Detaylar
Kim cevapladı?Bağımlılık yapıyor haberin olsun. Şuan benim de canım istedi bak gidip indireyim. Fiyatı tartışılır ama bana fazla geldi.
25457
Uzman
Bağımlılık yapıyor haberin olsun. Şu an benim de canım istedi bak gidip indireyim. Fiyatı tartışılır ama bana fazla geldi.
Deprem tarzı doğal afetler ne kadar sürede bir oluyor peki? Ayrıca oyunu öğrenmek zor mu?
- Makaleler
- 8
Deprem çok sık olmuyor. Genelde fırtına ve orman yangınına denk geldim ben.Deprem tarzı doğal afetler ne kadar sürede bir oluyor peki? Ayrıca oyunu öğrenmek zor mu?
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Oynanması ve öğrenmesi yeni başlayan birisi için zor olur mu? Ve oyun sizce alınır mı bu fiyata veya daha düşer mi fiyatı?
İlk oyununu denemek istemiştim, başta o kadar zor geldi ki çok oynamadan bıraktım. Bu fiyat fazla gibi, indirim dönemini bekleyin, alırsınız.
Ayarlardan değiştirebiliyorduk sanırım onu. Ben oynadığım sürece öyle aman aman dert edecek kadar bir doğal afet olmamıştı ama.Deprem tarzı doğal afetler ne kadar sürede bir oluyor peki? Ayrıca oyunu öğrenmek zor mu?
Oynanır fakat alınmaz, fiyatını hak etmiyor.
ŞenolGüneş
Uzman
Oyun güzel ama şu an çok pahalı. Almanızı tavsiye etmem parasından dolayı. 10-15 Dolar civarı olsa gözünüz kapalı almanız gereken oyunlardan biri.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-