25457 Uzman Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 1.959 Makaleler 2 Çözümler 9 Beğeniler 1.319 Yer İstanbul 28 Kasım 2025 #1 Videolarını gördüm, benim sevdiğim türden bir oyun. Oynanması ve öğrenmesi yeni başlayan birisi için zor olur mu? Ve oyun sizce alınır mı bu fiyata veya daha düşer mi fiyatı?
Videolarını gördüm, benim sevdiğim türden bir oyun. Oynanması ve öğrenmesi yeni başlayan birisi için zor olur mu? Ve oyun sizce alınır mı bu fiyata veya daha düşer mi fiyatı?
sirius Moderasyon Üyesi Moderatör Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.557 Makaleler 8 Çözümler 37 Beğeniler 2.117 28 Kasım 2025 #2 İndirimi bekleyin bence. Zevkli bir oyun.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.470 Çözümler 69 Beğeniler 5.402 Yer Haddonfield, Illinois 28 Kasım 2025 #3 Bağımlılık yapıyor haberin olsun. Şuan benim de canım istedi bak gidip indireyim. Fiyatı tartışılır ama bana fazla geldi.
Bağımlılık yapıyor haberin olsun. Şuan benim de canım istedi bak gidip indireyim. Fiyatı tartışılır ama bana fazla geldi.
KS KS 25457 Uzman Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 1.959 Makaleler 2 Çözümler 9 Beğeniler 1.319 Yer İstanbul 28 Kasım 2025 #4 sirius dedi: İndirimi bekleyin bence. Zevkli bir oyun. Genişletmek için tıkla... Michael MYERS dedi: Bağımlılık yapıyor haberin olsun. Şu an benim de canım istedi bak gidip indireyim. Fiyatı tartışılır ama bana fazla geldi. Genişletmek için tıkla... Deprem tarzı doğal afetler ne kadar sürede bir oluyor peki? Ayrıca oyunu öğrenmek zor mu?
sirius dedi: İndirimi bekleyin bence. Zevkli bir oyun. Genişletmek için tıkla... Michael MYERS dedi: Bağımlılık yapıyor haberin olsun. Şu an benim de canım istedi bak gidip indireyim. Fiyatı tartışılır ama bana fazla geldi. Genişletmek için tıkla... Deprem tarzı doğal afetler ne kadar sürede bir oluyor peki? Ayrıca oyunu öğrenmek zor mu?
sirius Moderasyon Üyesi Moderatör Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.557 Makaleler 8 Çözümler 37 Beğeniler 2.117 28 Kasım 2025 #5 25457 dedi: Deprem tarzı doğal afetler ne kadar sürede bir oluyor peki? Ayrıca oyunu öğrenmek zor mu? Genişletmek için tıkla... Deprem çok sık olmuyor. Genelde fırtına ve orman yangınına denk geldim ben.
25457 dedi: Deprem tarzı doğal afetler ne kadar sürede bir oluyor peki? Ayrıca oyunu öğrenmek zor mu? Genişletmek için tıkla... Deprem çok sık olmuyor. Genelde fırtına ve orman yangınına denk geldim ben.
talongod Yetkin Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 3.040 Makaleler 5 Çözümler 24 Beğeniler 3.625 28 Kasım 2025 #6 25457 dedi: Oynanması ve öğrenmesi yeni başlayan birisi için zor olur mu? Ve oyun sizce alınır mı bu fiyata veya daha düşer mi fiyatı? Genişletmek için tıkla... İlk oyununu denemek istemiştim, başta o kadar zor geldi ki çok oynamadan bıraktım. Bu fiyat fazla gibi, indirim dönemini bekleyin, alırsınız.
25457 dedi: Oynanması ve öğrenmesi yeni başlayan birisi için zor olur mu? Ve oyun sizce alınır mı bu fiyata veya daha düşer mi fiyatı? Genişletmek için tıkla... İlk oyununu denemek istemiştim, başta o kadar zor geldi ki çok oynamadan bıraktım. Bu fiyat fazla gibi, indirim dönemini bekleyin, alırsınız.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.470 Çözümler 69 Beğeniler 5.402 Yer Haddonfield, Illinois 28 Kasım 2025 #7 25457 dedi: Deprem tarzı doğal afetler ne kadar sürede bir oluyor peki? Ayrıca oyunu öğrenmek zor mu? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan değiştirebiliyorduk sanırım onu. Ben oynadığım sürece öyle aman aman dert edecek kadar bir doğal afet olmamıştı ama.
25457 dedi: Deprem tarzı doğal afetler ne kadar sürede bir oluyor peki? Ayrıca oyunu öğrenmek zor mu? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan değiştirebiliyorduk sanırım onu. Ben oynadığım sürece öyle aman aman dert edecek kadar bir doğal afet olmamıştı ama.
hellomister Yetkin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 275 Çözümler 1 Beğeniler 334 28 Kasım 2025 #8 Oynanır fakat alınmaz, fiyatını hak etmiyor.
ŞenolGüneş Uzman Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 286 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 180 Yer Bursa Nilüfer 28 Kasım 2025 #9 Oyun güzel ama şu an çok pahalı. Almanızı tavsiye etmem parasından dolayı. 10-15 Dolar civarı olsa gözünüz kapalı almanız gereken oyunlardan biri.
Oyun güzel ama şu an çok pahalı. Almanızı tavsiye etmem parasından dolayı. 10-15 Dolar civarı olsa gözünüz kapalı almanız gereken oyunlardan biri.