truth

Becerikli
Bu ikisini ve Cities: Skylines 2'yi hiç oynamadım.

Detaylı bir şehir yönetmek; hatta belediye başkanı gibi olmak istiyorum.

Hangisini oynamalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ek paketler ve modlarla birlikte Cities Skylines 1 oyna.

SimCity 4 çok eski, son çıkan SimCity ise gerçekten iyi bir oyun değil.

Cities Skylines 2'de hâlâ içerik eksikliği var, bu tür oyunların yenilerinin birkaç yıl kurtulamadığı bir sorun bu. Önceki oyunun genişletmelerinin düzeyine gelmeleri zaman alıyor.

Cities Skylines 2'de çeşitli buglar var ancak oynanabilir durumda.

Cities Skylines 1 ise mekanikleri ikinci oyunu oynadıktan sonra eski hissettiriyor ancak DLC'ler ile oldukça iyidir.

Cities: Skylines 1'de DLC'lerle birlikte kendi parklarınızı, üniversite kampüslerinizi, havalimanınızı tasarlayabilirsiniz. Kendi kurduğunuz petrol, maden, tarım ve ormancılık sanayilerini yönetebilirsiniz. Ayrıca otel zinciri, hisse alım satım gibi DLC'ler de var. Bu dediğim her şeyin mali kısmı da var. Kâr/zarar hesabı da yapıyorsunuz. 2. oyunda böyle özgürlükler yok maalesef. Daha optimizasyon ve hataları bile tam çözemediler. Ben 2. oyunu çıktığı gibi almama rağmen halen 1. oyunu tercih ediyorum. Bence tek eksiği mevsimlerin olmaması ve berbat trafik yapay zekası. Gerçi 2. oyunun da trafiğinin çok iyi olduğunu söyleyemem. Trafiği tecrübe kazandıkça bir şekilde hallediyorsunuz zaten. Haritaya bağlı ya sürekli yaz ya da sürekli kış. Ayrıca ilk oyunun mod desteği de harika. Ayrıca ilk oyun halen arada bir güncelleme ya da harita paketi gibi şeyler de alıyor, desteği kesilmiş değil.

SimCity'lere değinmiyorum bile, esamesi okunmuyor zaten.

Son düzenleme: