Riverrun haritasi benim cok hosuma gidiyor. Gelismek kolay ve dogal kaynak olarak zengin olmasi lazim. Akar suyu da gayet guzel, su gelir ve giderini rahatça ayarlayabilirsin.
Atık su ile şehre verdiğin su çakışıyordur. Cities Skylines`da su akıntı yönü var mıydı hatırlamıyorum ama eğer varsa şehre pompaladığın su ile akıntı yönünün çakışmayacağı şekilde ayarla. Atık su, temiz su pompasına doğru yaklaşmasın.Hocam bir de bir şey soracağım. Sanayi ve şehir ayrı yerde. Fakat herkes hasta oluyor ve toparlanmayacak seviyeye geliyor. Hastane kapasitesi yetiyor fakat hasta sayısı gitgide artıyor. Neden olabilir?
Atık su ile şehre verdiğin su çakışıyordur. Cities Skylines'da su akıntı yönü var mıydı hatırlamıyorum ama eğer varsa şehre pompaladığın su ile akıntı yönünün çakışmayacağı şekilde ayarla. Atık su, temiz su pompasına doğru yaklaşmasın.
Dostum sanayi ve sehri ayni yere koyma. Oyunda sanayi topragi ve havayi kirletiyor, bu yuzden insanlar da hasta oluyor kirlilikten oturu.Hocam bir de bir şey soracağım. Sanayi ve şehir ayrı yerde. Fakat herkes hasta oluyor ve toparlanmayacak seviyeye geliyor. Hastane kapasitesi yetiyor fakat hasta sayısı gitgide artıyor. Neden olabilir?