Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bu iki video çok işine yarar. Ben de buradan öğrendim.O kadar anlatmışsınız ama ben yine tam anlamadım. Bu konuda bir video varsa izleyebilirim.
eymensari
Başarılı
Var ama sanayi bölgesinde de yeteli ham madde yok uyarısı var.
cemkaraca
Yetkin
Evet sol altta ne tür istek var sanayi mi?Var ama sanayi bölgesinde de yeteli ham madde yok uyarısı var.
cemkaraca
Yetkin
Depoyu doldurmaya ayarlamak uzun vadede kesinlikle yardımcı olur ve ayrıca bölge endüstri politikalarını kullanmalısın kesinlikle. Bunu düzelttikten ve biraz yeniden tasarımdan sonra bölge daha sorunsuz ve daha karlı çalışır ayrıca ham madde de yeter. Ham madde olmadığı için kömür santrali çalışmıyor.
eymensari
Başarılı
Depoyu nasıl dolduracağım?Depoyu doldurmaya ayarlamak uzun vadede kesinlikle yardımcı olur ve ayrıca bölge endüstri politikalarını kullanmadığın kesinlikle. Bunu düzelttikten ve biraz yeniden tasarımdan sonra bölge daha sorunsuz ve daha karlı çalışır ayrıca ham madde de yeter. Ham madde olmadığı için kömür santrali çalışmıyor.
cemkaraca
Yetkin
Oyunda her doğal kaynaklara paralel 4 Endüstri Alanı türü vardır: Orman, Tarla, Petrol, Maden. Endüstri alanı oluştururken, sarı renkte endüstri bölgesi belirlemek veya normal bir district oluşturup endüstri kategorisi vermeniz gerekmez. Her Endüstri alanının çıkabileceği 5 seviyesi vardır, seviye arttıkça etkinlik/çevre kirliliği bonusları artış gösterir.
Endüstri alanlarının kendine has 5 bina kategorisi vardır:
- Ana Bina: Endüstri alanının türünü belirler.
- Çıkartma Binaları: Ham madde çıkartmanızı sağlar, bulunduğu konumdaki kaynak yoğunluğu üretimini etkiler.
- İşleme Binaları: Çıkarttığınız ham maddeyi işleyerek farklı ürünlere dönüştürmenizi sağlar.
- Depolama Binaları: Farklı türlerdeki ürünler için depo alanınızı yükseltir.
- Harici Binalar: Bina başına endüstri alanınızın etkinliğini ve depolama alanını yükseltir.
eymensari
Başarılı
O kadar anlatmışsınız ama ben yine tam anlamadım. Bu konuda bir video varsa izleyebilirim.Oyunda her doğal kaynaklara paralel 4 Endüstri Alanı türü vardır: Orman, Tarla, Petrol, Maden. Endüstri alanı oluştururken, sarı renkte endüstri bölgesi belirlemek veya normal bir district oluşturup endüstri kategorisi vermeniz gerekmez. Her Endüstri alanının çıkabileceği 5 seviyesi vardır, seviye arttıkça etkinlik/çevre kirliliği bonusları artış gösterir.
Endüstri alanlarının kendine has 5 bina kategorisi vardır:
Bu dediğim kaynakları bulup üreterek. Ayrıca depo binalarını da daha fazla inşaa edebilirsin.
- Ana Bina: Endüstri alanının türünü belirler.
- Çıkartma Binaları: Ham madde çıkartmanızı sağlar, bulunduğu konumdaki kaynak yoğunluğu üretimini etkiler.
- İşleme Binaları: Çıkarttığınız ham maddeyi işleyerek farklı ürünlere dönüştürmenizi sağlar.
- Depolama Binaları: Farklı türlerdeki ürünler için depo alanınızı yükseltir.
- Harici Binalar: Bina başına endüstri alanınızın etkinliğini ve depolama alanını yükseltir.
cemkaraca
Yetkin
Bu iki video çok işine yarar. Ben de buradan öğrendim.O kadar anlatmışsınız ama ben yine tam anlamadım. Bu konuda bir video varsa izleyebilirim.