Giyim Citizen Tsuyosa Rainbow 15.400 TL

Yer
Los Santos, San Andreas, ABD
Tsuyosa güzel saat ama bu fiyatları hak ettiğini düşünmüyorum. Zaten belediye dağıtmış gibi her yerde görüyorum, bu popülerlikten sonra TR fiyatlarını şişirdiler, bana biraz saçma geliyor.

Tsuyosa güzel saat ama bu fiyatları hak ettiğini düşünmüyorum. Zaten belediye dağıtmış gibi her yerde görüyorum, bu popülerlikten sonra TR fiyatlarını şişirdiler, bana biraz saçma geliyor.
Şişirdiler mi? 16k civarına Tsuyosa kalite olarak halen rakipsiz. İlk geldiğinde 450 dolar civarındaydı, şu an daha ucuz bile.
Linktekinin tek eksisi distribütör garantili olmaması. İthalatçı garantili, paralel ithalat yani.

İlk geldiğinde 450 dolarmıştır, Tsuyosalar 250 euro bandında satılıyordu. Fiyatları giriş seviye Seiko 5'ler ile aynıydı, yer yer düşüktü. Şimdi Seiko 5 SNXS (eski 5) serisi 10-15.000 TL (250-300 euro) bandında. Türkiye'de 300 euro'dan ucuz orijinal Tsuyosa yok.

Seiko 5 Tsuyosa kadar prim yapmadı, fiyatları 8-9 civarına düştüğünde (bir süredir düştüğünü görmedim) hızlı satılıyor artık. Amazon Almanya'da 13000-13500 civarına satılıyor mesela Tsuyosa'lar. İndirim dönemlerinde TR'de 17 küsüre distribütör garantili bulunabiliyor. Bence halen mantıklı bu fiyata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…