Bir kere daha böyle olmuştu, sonra siparişim iptal edilmişti. Bakalım bu kez ne olacak.

1772087930186.webp

Sanırım ben 30 tane alınca stoklar bitti :hahaha::hahaha::hahaha:

Harbiden ya stok bitmiş gözüküyor yoksa alacaktım hocam :D
Şimdi aradılar siparişinizi iptal etmek zorundayız diye. Sebep sordum, ürünlerin son kullanma tarihlerinde bir hata olmuşmuş da onları size gönderemeyiz dediler. Ben de kabul etmedim, SKT'leri yeni ürünler temin edin ve gönderin dedim. Bakalım ne yapacaklar :D

@xsharke Sizi arayan oldu mu?

Şimdi aradılar siparişinizi iptal etmek zorundayız diye. Sebep sordum, ürünlerin son kullanma tarihlerinde bir hata olmuşmuş da onları size gönderemeyiz dediler. Ben de kabul etmedim, SKT'leri yeni ürünler temin edin ve gönderin dedim. Bakalım ne yapacaklar :D

Hayır aramadılar.

Dedim ve aradılar şu an, stok kalmadığını belirttiler. İptal etmek zorundayım ve size özür için hediye paketi yollayacağım dedi, paket içeriğini sordum 500G kahve ve çikolata dedi, ben de reddettim. Siparişimi istiyorum dedim, gerekli yerlerle görüşüp sizi geri arayacağım dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır aramadılar.

Dedim ve aradılar şu an, stok kalmadığını belirttiler. İptal etmek zorundayım ve size özür için hediye paketi yollayacağım dedi paket içeriğini sordum 500G kahve ve çikolata dedi bende reddettim. Siparişimi istiyorum dedim, gerekli yerlerle görüşüp sizi geri arayacağım dedi.
Tekrar ararlarsa, forumdan ve sipariş veren diğer kişilerden (sizden vs.) söz edeceğim. Siparişimin iptal olması durumunda THH'den başlayıp Şikayatvar'a kadar zevkle uğraşacağımı ekleyeceğim :D bakalım sonu nereye varacak. Ayrıca eğer sipariş iptal edilirse ekran görüntüleri ile birlikte kanıtları paylaşacağımı ve şirketleri hakkında kötü bir reklam ve izlenim oluşacağını söyleyeceğim. Siz de buna benzer bir açıklamaya yapabilirsiniz.

Tekrar ararlarsa, forumdan ve sipariş veren diğer kişilerden (sizden vs.) söz edeceğim. Siparişimin iptal olması durumunda THH'den başlayıp Şikayatvar'a kadar zevkle uğraşacağımı ekleyeceğim :D bakalım sonu nereye varacak. Ayrıca eğer sipariş iptal edilirse ekran görüntüleri ile birlikte kanıtları paylaşacağımı ve şirketleri hakkında kötü bir reklam ve izlenim oluşacağını söyleyeceğim. Siz de buna benzer bir açıklamaya yapabilirsiniz.
Evet öyle yaparım büyük ihtimalle. :D:D:D