KS KS Sentinus Başarılı Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 130 Beğeniler 15 Bugün 19:36 #11 naganen dedi: Sanırsam Crucial XMP açmadan 2400Mhz yani XMP açmadan kullanabilirsiniz. Hatta Fury Beast XMP olmadan 2400 de çalışıyorsa baz frekansları eşit demektir, sorun çıkarma ihtimali azalır bence. Genişletmek için tıkla... Şu an mavi ekran vermedi XMP açmadım açık mı görünüyor bilmiyorum oyun falan denemedim şu an CPU-Z üzerinde vb herhangi bir sıkıntı görünüyor mu?
naganen dedi: Sanırsam Crucial XMP açmadan 2400Mhz yani XMP açmadan kullanabilirsiniz. Hatta Fury Beast XMP olmadan 2400 de çalışıyorsa baz frekansları eşit demektir, sorun çıkarma ihtimali azalır bence. Genişletmek için tıkla... Şu an mavi ekran vermedi XMP açmadım açık mı görünüyor bilmiyorum oyun falan denemedim şu an CPU-Z üzerinde vb herhangi bir sıkıntı görünüyor mu?
naganen Üstün Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 1.133 Makaleler 2 Çözümler 15 Beğeniler 894 Yer Tokat Bugün 19:43 #12 Sentinus dedi: Şu an mavi ekran vermedi XMP açmadım açık mı görünüyor bilmiyorum oyun falan denemedim şu an CPU-Z üzerinde vb herhangi bir sıkıntı görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda vesaire deneyin, mavi ekran vermez ya da başka bir sorun olmaz ise OCCT gibi test programları ile de deneyebilirsiniz.
Sentinus dedi: Şu an mavi ekran vermedi XMP açmadım açık mı görünüyor bilmiyorum oyun falan denemedim şu an CPU-Z üzerinde vb herhangi bir sıkıntı görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda vesaire deneyin, mavi ekran vermez ya da başka bir sorun olmaz ise OCCT gibi test programları ile de deneyebilirsiniz.