Ben bu oyuna keşfedip başlarken kendi isteğimle başlamıştım yine o evde kalan telefonla çok oynayan çocuk olarak 🙃 Şansıma da abimin kendi klanı vardı hatta CS 1.6'da bile vardı. Herifler resmi kurum gibi toplanıyordu her yerde adeta... Benim 2 hesap vardı aslında ve en fazla 9. seviye Belediye Binasına çıkmıştım o da babamın gmaili ile açtığım ilk hesabımdı. Öbür hesap ise kendi gmail hesabımla açtığımdı lakin bir gün oyuna 3. veya 4. kez tekrar başlamıştım :D Sonra rastgele klana girip memnun olmayıp o klandan benden büyük abiler toplayıp klan kurmamı sağlamışlardı. Sonra benim o zamanki velet kafası tekrar oyunu saldırtmıştı ve bir daha istesem de yüzüne bakamamıştım oyunun 🥺 Adamlara ayıp ettim kolay değil 😓

TH 16 full hesap var, tırı vırı birliklerle, hayvanlar ve minyon prensi fullemesi kaldı sadece, ekipmanlar da iyi durumda.
Çok vakit istiyor oyun, yükseltme süreleri çok uzun.

Bu da benim hesap. 4-5 yıldır oynamıyordum, 1 buçuk- 2 ay önce geri başladım. Kahramanlar, tuzaklar, laboratuvar da kara iksirli birkaç birlik, kuşatma makinaları ve 4 tane de büyü kaldı yükselteceğim. Sonra hayırlısı ile 14 bbye geçeceğim. Eski hevesi veriyor mu vermiyor tabii ki, sadece boş zamanlarımda oynamak için yükledim. Art arda yeni belediye gelmesi kadar saçma bir şey yok:) bu arada kahraman ekipmanları olarak ne önerirsiniz gençler?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2026-07-27-15-30-48-172_com.supercell.clashofclans.webp
    Screenshot_2026-07-27-15-30-48-172_com.supercell.clashofclans.webp
    4,3 MB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme: