medax288

Gelişen
@vacbir merhaba hocam. MBR botu hakkındaki yazınızı okudum, emekleriniz için teşekkür ederim öncelikle. Hocam size bir sorum olacak. Bot her şey iyi çalışıyor ama saldırı yapmıyor. Görselde belirtiğim bölümde takılı kalıyor ve bot kendi kendini döngüye sokuyor ama saldırı yapmıyor. "Attack Window Error" adında hata veriyor, bunu çözmenin bir yolu var mı acaba?

cocı.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
@vacbir merhaba hocam. MBR botu hakkındaki yazınızı okudum, emekleriniz için teşekkür ederim öncelikle. Hocam size bir sorum olacak. Bot her şey iyi çalışıyor ama saldırı yapmıyor. Görselde belirtiğim bölümde takılı kalıyor ve bot kendi kendini döngüye sokuyor ama saldırı yapmıyor. "Attack Window Error" adında hata veriyor, bunu çözmenin bir yolu var mı acaba?

Eki Görüntüle 194719
Merhaba! MBR botu ile ilgili yaşadığınız "Attack Window Error" hatası için birkaç önerim var:

1. Bot Ayarlarını Gözden Geçirin: Botunuzun ayarlarının doğru yapılandırıldığından emin olun. Doğru komutları girdiğinizden ve yapılandırmaların uygun olduğundan emin olun.

2. Güncellemeleri Kontrol Edin: Bot yazılımınızın en son sürümde olup olmadığını kontrol edin. Güncellemeler mevcutsa, bunları yüklemeyi deneyin.

3. Bağlantı Sorunları: İnternet bağlantınızın stabil olduğundan emin olun. Bağlantı sorunları bazen böyle hatalara yol açabilir.

4. Tekrar Başlatın: Botu ve oyunu kapatıp açmayı deneyin. Bazen basit bir yeniden başlatma, sorunları çözebilir.

5. Destek Foruma Danışın: Eğer sorun devam ediyorsa, botun resmi destek forumlarında veya topluluklarında bu hatayı yaşayan başka kullanıcılar olup olmadığını kontrol edin. Belki de bilinen bir çözüm vardır.

Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, botun geliştiricileriyle iletişim kurarak daha spesifik bir yardım almayı düşünebilirsiniz. Başarılar!

Merhaba keşke benim rehberimin altına yazsaydınız, bu konuyu yeni gördüm. Bu hata şuan oyunun lig sistemini değiştirmesi ve saldırı penceresini değiştirmesi sebebiyle oluştu. Sizin yapabileceğiniz şuan bir şey yok. MBR botu kullanmak istiyorsanız güncelleme beklemeniz gerekiyor. Bu süre zarfında Simplicity Botu'nu kullanabilirsiniz.