vacbir

Yetkin
Makaleler
1
Merhaba, bu rehberde, Clash of Clans için geliştirilmiş olan Simplicity botunun temel kullanım detaylarını inceleyeceğiz. Ancak kuruluma ve kullanıma geçmeden önce bilmeniz gereken çok önemli yasal zorunluluklar ve riskler bulunmaktadır.Her şeyden önce şunu net olarak bilmelisiniz: Clash of Clans'ta (ve Supercell'in diğer oyunlarında) bot, script veya üçüncü parti otomasyon yazılımları kullanmak, oyunun Hizmet Şartları'na (ToS) ve Adil Oyun Politikası'na tamamen aykırıdır. Bu yazılımı kullanmak, hesabınızın tespit edilmesine ve kalıcı olarak yasaklanmasına (banlanmasına) sebep olabilir. Bu rehberi takip ederek ve botu kullanarak tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.

Simplicity Bot Nedir?

Lütfen bu yazılımı bir "yapay zeka" (AI) olarak düşünmeyin. Simplicity, akıllı kararlar alan, oyunu sizin yerinize öğrenen bir sistem değildir. Bu, sadece önceden programlanmış görevleri tekrar eden basit bir otomasyon yazılımıdır. Botun ana odağı ve neredeyse tek işlevi, otomatik saldırılar yaparak ganimet kasmaktır (Altın, İksir vb. toplamak). Bunun dışında karmaşık klan savaşı stratejileri veya gelişmiş köy yönetimi gibi çok fazla ek işlevi bulunmamaktadır.
Kişisel Tecrübelerim ve Botun Mevcut Durumu
Yukarıdaki uyarıları yaptıktan sonra, bu botla ilgili kendi tecrübelerimi de paylaşmak istiyorum.
Öncelikle güvenlik konusunda: Şu anda güncel olarak Kaspersky Premium antivirüs yazılımı kullanıyorum ve Simplicity bot dosyalarını taradığımda herhangi bir tehdit veya zararlı yazılım uyarısı almadığımı belirtmek isterim. (Yine de siz kendi güvenlik yazılımınızla mutlaka tarayın.)Geçmişte bu botu zaman zaman, özellikle belirli köylerim için kullandım. Ancak şu an aktif olarak herhangi bir tam otomasyon bot yazılımı kullanmıyorum. Toplamda 15'e yakın Köy Binası 17 (TH17) seviyesinde köyüm var ve bunların ganimet ihtiyacını bot yerine, sadece belirli tıklamaları otomatikleştiren basit makro yazılımları ile karşılıyorum. Daha önce bu forumda MBR botundan da bahsetmiştik. Ancak bildiğiniz gibi, oyuna gelen son lig sistemi güncellemesi ve saldırı alanlarındaki değişiklikler nedeniyle MBR bot şu anda deaktif durumdadır. Geliştirici ekibinden bir aydan önce bir güncelleme gelmesini de beklemiyorum.

Gerekli Yazılımlar

Botu çalıştırmadan önce, bilgisayarınızda Clash of Clans'ı çalıştıracak bir emülatöre ve bot yazılımının kendisine ihtiyacımız var. Aşağıdaki adımları sırasıyla takip edin.

1. Emülatör Seçimi ve Kurulumu

Bot, belirli emülatörlerle çalışmak üzere tasarlanmıştır. Aşağıdakilerden birini seçip kurabilirsiniz:

MEmu: https://www.memuplay.com/
BlueStacks: https://www.bluestacks.com/download.html
İpucu: BlueStacks kuracaksanız, sitesinden "Pie 64-bit" sürümünü indirmeye özen gösterin.
LDPlayer9 (Test Edilmiş Sürüm): https://drive.google.com/file/d/10G4ML0UhkxDh9Hefm2NNvY87r1fpwGRg/view?usp=sharing

Oyun Kurulumu (APKPure Yöntemi)
Botun stabil çalışması için oyunu Google Play Store yerine APKPure üzerinden kurmanızı tavsiye ediyorum.

Adım 1: APKPure Kurulum Dosyası (.apk)
Önce APKPure uygulamasının .apk dosyasını indirin:
https://drive.google.com/file/d/18gEAnDIX4PY75IkFeNNZgr8JlOtmQMeP/view?usp=sharing

Adım 2: Kurulum
Bu indirdiğiniz .apk dosyasını, kurduğunuz emülatörün (MEmu, BlueStacks vb.) içine sürükleyip bırakarak veya "APK Yükle" seçeneği ile kurun.

Adım 3: Clash of Clans İndirme
Emülatör içinden APKPure uygulamasını açın ve arama çubuğuna "Clash of Clans" yazarak oyunu buradan indirin.
Neden APKPure? Bu yöntem, oyun güncellemesi geldiğinde her şeyi silip baştan kurma ihtiyacını ortadan kaldırarak size zaman kazandıracaktır.

Son olarak, Simplicity botunun güncel sürümünü aşağıdan indirin:

MyBot (SIMPLICITY) v3.21.0:
https://drive.google.com/file/d/1WWkeAi0aNUReeLuzt07lFJFbRDXoKQV9/view?usp=sharing

Zorunlu İlk Ayarlar (Emülatör ve Oyun Dili)

Botu çalıştırmadan ve ayar sekmelerine geçmeden önce, hem emülatörün hem de oyunun botla uyumlu çalışması için yapmanız gereken zorunlu ayarlar vardır.

1. Oyun Dili: İngilizce (ZORUNLU)

Bu, en önemli adımdır. Bot, ekrandaki görüntüleri ve metinleri okuyarak çalışır ve sadece İngilizce dilini tanıyacak şekilde programlanmıştır.
  • Emülatör üzerinden Clash of Clans'ı kurduktan sonra yapmanız gereken İLK İŞ, oyunun ayarlarına girip dili İNGİLİZCE (ENGLISH) olarak değiştirmektir.
  • Aksi takdirde bot hiçbir şekilde çalışmaz.

2. Birden Fazla (5+) Bot Çalıştırmak ve Emülatör Seçimi

'Multi-Village' sekmesi aynı emülatörde 5 köye kadar destekler. Peki ya 10, 15 veya daha fazla köy kasmak istiyorsanız?
Botun Simplicity.exe uygulamasını başlattığınızda, ayar sekmelerinden önce karşınıza botun hangi emülatörü kontrol edeceğini seçtiğiniz küçük bir başlatma penceresi gelir.
  • Farklı Emülatör Klonlarını Seçme: Eğer LDPlayer9 gibi bir emülatörde birden fazla klon (instance) oluşturduysanız, botun başlatma ekranındaki LDPlayer9' Instances (veya benzeri) bir bölümden hangi klonu kontrol edeceğini seçebilirsiniz.
  • Kişisel Tavsiye (Stabilite İçin): Botun bir önceki sürümünde, tek bir emülatör programı üzerinde çok fazla bot çalıştırmaya çalıştığımda çok fazla hata ve çökme yaşıyordum.
  • Bu sebepten, 10-15 gibi yüksek katlarda köy kasıyorsanız, her 5 köyü farklı bir emülatör programıyla çalıştırmanızı tavsiye ederim.
  • Örneğin: İlk 5 köyü MEmu üzerinden, sonraki 5 köyü BlueStacks üzerinden, bir sonraki 5 köyü LDPlayer üzerinden çalıştırın.

Botun Temel Kullanımı ve 'General' Sekmesi

İndirdiğiniz .rar dosyasını boş bir klasöre çıkartın. Klasörün içinde Simplicity.exe adında bir uygulama göreceksiniz. Botun arayüzünü açmak için bu uygulamayı çalıştırın. Karşınıza (görselde de görebileceğiniz gibi) 7 ana kategoriden oluşan bir kontrol paneli çıkacaktır. Bu bölümde, ilk sekme olan 'General' (Genel Ayarlar) sekmesini inceleyeceğiz.

1.Attack Criteria (Saldırı Kriterleri)​

Bu bölüm, botun ganimet ararken hangi köylere saldıracağını belirlediğiniz yerdir.
  • En üstteki kutucuklara, botun saldırmasını istediğiniz minimum ganimet miktarını girmelisiniz.
  • Benim Örnek Ayarım: Ben genellikle 650.000 Altın (Gold) ve 650.000 İksir (Elixir) olarak aratıyorum.
  • Spesifik olarak Kara İksir (Dark Elixir) miktarı belirtmiyorum, ancak dilerseniz siz belirtebilirsiniz.

2.Otomatik Duvar Yükseltme (Auto Wall Upgrade)​

Botun, biriken ganimetlerinizle otomatik olarak duvar yükseltmesi yapmasını istiyorsanız burayı kullanabilirsiniz.
  • Gold, Elixir Threshold (Altın/İksir Eşiği):
    • Bu ayar, botun duvar basmaya başlaması için depolarınızda en az ne kadar ganimet birikmesi gerektiğini belirler. (Örneğin: 8.000.000)
  • Target Wall Level (Yükseltilecek Duvar Seviyesi):
    • Bu, botun hangi seviyedeki duvarları hedef alacağını seçtiğiniz yerdir.
    • Çok Önemli Not: Buraya ulaşmak istediğiniz seviyeyi değil, şu anda sahip olduğunuz duvarın seviyesini yazmalısınız.
    • Örnek: 12. seviye duvarlarınızı 13. seviyeye yükseltmek istiyorsanız, Target Wall Level seçeneğini 12 olarak ayarlamalısınız.

3. Klan Kalesi İsteği (Clan Castle Request)​

• En altta bulunan bu seçenek, botun klanınızdan otomatik olarak asker isteği göndermesini sağlar.
  • Eğer botun sizin yerinize düzenli olarak Klan Kalesi (CC) isteğinde bulunmasını istiyorsanız, bu kutucuğu (tiki) işaretlemeniz yeterlidir.
brave_fsiz41DuJt.webp

'Army' (Ordu) Sekmesi​

Bu sekmede, botun hangi birlikleri eğiteceğini ve saldırıda kullanacağını ayarlarsınız. Karşınızda iki ana seçenek bulunur:

1. Varsayılan Bot Orduları

Bot, kurulumla birlikte varsayılan olarak 2 adet hazır "ganimet ordusu" şablonu ile gelir. Birliklerinizin mevcut seviyelerine göre bu iki ordudan hangisinin sizin için daha uygun olduğuna karar verip onu seçebilirsiniz.

2. Quick Train (Hızlı Eğitim) Kullanımı

Eğer botun kendi şablonları yerine, oyun içinde sizin "Hızlı Eğitim" sekmesine kaydettiğiniz kendi ordularınızı kullanmasını istiyorsanız bu bölümü kullanmalısınız.
  • Slot: Bu seçenekten, oyundaki kayıtlı ordu sekmenizdeki kaçıncı sıradaki orduyu (Slot 1, Slot 2, Slot 3 vb.) botun kullanmasını istediğinizi seçmeniz yeterlidir.

UYARI: Ordu Kompozisyonu
Daha önce de belirttiğim gibi, bu bir yapay zeka değil, bir otomasyon botudur. Bu nedenle:
  • Karmaşık ordular kullanmamaya özen gösterin. (Örn: Queen Walk, Lavaloon, Süper Okçu Klon vb.)
  • Bot, birlikleri stratejik olarak bekleterek veya düşünerek değil, sadece ekranın belirli kenarlarına toplu olarak bırakır.
  • En verimli sonuç için genellikle botun varsayılan ganimet ordularını tercih edin.

brave_2BIgya3rM3.webp

'Multi-Village' (Çoklu Köy) Sekmesi​

Burası, birden fazla hesabı (köyü) olan ve hepsi için aynı anda ganimet kasmak isteyen oyuncular için ayrılmış bölümdür.Bu özelliği etkinleştirdiğinizde bot, aynı Emülatör ve aynı Clash of Clans uygulaması üzerinde (Supercell ID ile bağlı olan) maksimum 5 köye kadar sırayla ganimet kasabilir.

Temel Ayarlar:

• Enable (Etkinleştir): Özelliği başlatmak için en üstteki bu tiki işaretlemeniz gerekir.
  • Switch Interval (Köy Değişim Aralığı): Bu kısım, botun her bir köyde ne kadar süre (dakika veya saniye cinsinden) ganimet kasacağını belirler. Burada belirlediğiniz süre dolduğunda, bot otomatik olarak bir sonraki hesaba geçiş yapacaktır.

İlk Kurulum ve Bireysel Köy Ayarları (ÖNEMLİ)

'Multi-Village' özelliğini ilk kez açtığınızda, önünüze yeni bir arayüz penceresi daha açılacaktır.
  • Bu yeni pencerede, sizden her köy için 'General' ve 'Army' ayarlarını ayrı ayrı yapılandırmanız istenir.
  • Endişelenmeyin, bu ekranda farklı veya yeni bir ayar bulunmamaktadır. Sadece, daha önce incelediğimiz 'General' (Ganimet Kriterleri, Duvar Basma) ve 'Army' (Ordu Seçimi) sekmelerindeki ayarları, 1. köy, 2. köy, 3. köy vb. için tek tek tanımlamanız gerekecektir.
Örneğin: 1. köyünüz (Ana Köy) için 650k ganimet ararken, 2. köyünüz (Yan Köy) için 300k aratabilirsiniz. Veya 1. köyünüz "Quick Train Slot 1" kullanırken, 2. köyünüz "varsayılan ordulardan birini" kullanabilir. Her köy için ayarları bu yeni pencereden ayrı ayrı tanımladıktan sonra bot kullanıma hazır olacaktır.

brave_RjITUqpTqH.webp

'Clan Games' (Klan Oyunları) Sekmesi​

Bu sekme, Klan Oyunları etkinliği başladığında devreye giren çok basit bir işleve sahiptir.
  • Bu alanda göreceğiniz tek bir kutucuğu (tiki) işaretleyerek özelliği aktif edebilirsiniz.
  • Özellik aktif olduğunda bot, normal ganimet kasma rutinine devam ederken, bir yandan da Klan Oyunları görevlerini yapmaya çalışır.
  • Bot, özellikle 'Army' sekmesinde ayarladığınız varsayılan ordulardan birini kullandığınız takdirde birlik ve büyülerin hedeflendiği görevleri otomatik olarak seçip tamamlamaya odaklanır.
brave_s1Exl5eVFb.webp

'Clan Capital' (Klan Başkenti) Sekmesi​

Teoride burası, botun Klan Başkenti saldırılarını otomatikleştirmesi için ayrılmış bölümdür.
Ancak önemli bir tavsiye: Bu modül henüz stabil ve iyi durumda değildir. Şimdiye kadar yapılan denemelerde hep çok verimsiz sonuçlar verdiği görüldü. Bu nedenle, Klan Başkenti saldırılarınız için bu sekmeyi kullanmanızı tavsiye etmiyorum.
brave_TVwqJlLo9j.webp

'Statistics' (İstatistikler) Sekmesi

Bu sekme, botun performansı hakkında size geri bildirim vermek için tasarlanmıştır.
  • Bu sekme içerisinde bulunan kutucuğu işaretlediğiniz andan itibaren, bot çalışırken yaptığı tüm eylemleri kaydetmeye başlar.
  • Botun ne kadar süredir çalıştığı, toplam ne kadar ganimet kastığı (Altın, İksir, Kara İksir) ve toplam kaç saldırı yaptığı gibi istatistikleri burada görebilirsiniz.
  • Eğer botun performansını takip etmek istiyorsanız bu tiki açmanız yeterlidir.
brave_2D6eqLX0Tq.webp

'Logs' (Kayıtlar) Sekmesi​

Bu sekme, botun o an ne yaptığını anlık olarak takip edebileceğiniz konsol ekranıdır.

Botun ana arayüzündeki 'Start' (Başlat) butonuna bastığınız andan itibaren, botun yaptığı her otomasyon işlemi burada metin olarak görünür. Eğer botun çalışmasında herhangi bir hata, donma, takılma veya beklenmedik bir durum olursa, sorunun kaynağını anlamak için ilk bakmanız gereken yer burasıdır.
brave_bALV0jDml1.webp

Umarım bu rehber, Simplicity botunu kurmanıza ve temel ayarları yapmanıza yardımcı olmuştur. Unutmayın, bot kullanımı her zaman risklidir; sorumluluk tamamen size aittir.

Merhaba, bu rehberde, Clash of Clans için geliştirilmiş olan Simplicity botunun temel kullanım detaylarını inceleyeceğiz. Ancak kuruluma ve kullanıma geçmeden önce bilmeniz gereken çok önemli yasal zorunluluklar ve riskler bulunmaktadır. Her şeyden önce şunu net olarak bilmelisiniz: Clash of Clans'ta (ve Supercell'in diğer oyunlarında) bot, script veya üçüncü parti otomasyon yazılımları kullanmak, oyunun Hizmet Şartları'na (ToS) ve Adil Oyun Politikası'na tamamen aykırıdır. Bu yazılımı kullanmak, hesabınızın tespit edilmesine ve kalıcı olarak yasaklanmasına (banlanmasına) sebep olabilir. Bu rehberi takip ederek ve botu kullanarak tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.

Simplicity Bot Nedir?

Lütfen bu yazılımı bir "yapay zeka" (AI) olarak düşünmeyin. Simplicity, akıllı kararlar alan, oyunu sizin yerinize öğrenen bir sistem değildir. Bu, sadece önceden programlanmış görevleri tekrar eden basit bir otomasyon yazılımıdır. Botun ana odağı ve neredeyse tek işlevi, otomatik saldırılar yaparak ganimet kasmaktır (Altın, İksir vb. toplamak). Bunun dışında karmaşık klan savaşı stratejileri veya gelişmiş köy yönetimi gibi çok fazla ek işlevi bulunmamaktadır.
Yukarıdaki uyarıları yaptıktan sonra, bu botla ilgili kendi tecrübelerimi de paylaşmak istiyorum.
Öncelikle güvenlik konusunda: Şu anda güncel olarak Kaspersky Premium antivirüs yazılımı kullanıyorum ve Simplicity bot dosyalarını taradığımda herhangi bir tehdit veya zararlı yazılım uyarısı almadığımı belirtmek isterim. (Yine de siz kendi güvenlik yazılımınızla mutlaka tarayın.)Geçmişte bu botu zaman zaman, özellikle belirli köylerim için kullandım. Ancak şu an aktif olarak herhangi bir tam otomasyon bot yazılımı kullanmıyorum. Toplamda 15'e yakın Köy Binası 17 (TH17) seviyesinde köyüm var ve bunların ganimet ihtiyacını bot yerine, sadece belirli tıklamaları otomatikleştiren basit makro yazılımları ile karşılıyorum. Daha önce bu forumda MBR botundan da bahsetmiştik. Ancak bildiğiniz gibi, oyuna gelen son lig sistemi güncellemesi ve saldırı alanlarındaki değişiklikler nedeniyle MBR bot şu anda deaktif durumdadır. Geliştirici ekibinden bir aydan önce bir güncelleme gelmesini de beklemiyorum.

Gerekli Yazılımlar

Botu çalıştırmadan önce, bilgisayarınızda Clash of Clans'ı çalıştıracak bir emülatöre ve bot yazılımının kendisine ihtiyacımız var. Aşağıdaki adımları sırasıyla takip edin.

1. Emülatör Seçimi ve Kurulumu

Bot, belirli emülatörlerle çalışmak üzere tasarlanmıştır. Aşağıdakilerden birini seçip kurabilirsiniz:

MEmu: https://www.memuplay.com/
BlueStacks: https://www.bluestacks.com/download.html
İpucu: BlueStacks kuracaksanız, sitesinden "Pie 64-bit" sürümünü indirmeye özen gösterin.
LDPlayer9 (Test Edilmiş Sürüm): https://drive.google.com/file/d/10G4ML0UhkxDh9Hefm2NNvY87r1fpwGRg/view?usp=sharing

Oyun Kurulumu (APKPure Yöntemi)
Botun stabil çalışması için oyunu Google Play Store yerine APKPure üzerinden kurmanızı tavsiye ediyorum.

Adım 1: APKPure Kurulum Dosyası (.APK)
Önce APKPure uygulamasının. APK dosyasını indirin:
https://drive.google.com/file/d/18gEAnDIX4PY75IkFeNNZgr8JlOtmQMeP/view?usp=sharing

Adım 2: Kurulum
Bu indirdiğiniz. APK dosyasını, kurduğunuz emülatörün (MEmu, BlueStacks vb.) İçine sürükleyip bırakarak veya "APK Yükle" seçeneği ile kurun.

Adım 3: Clash of Clans İndirme
Emülatör içinden APKPure uygulamasını açın ve arama çubuğuna "Clash of Clans" yazarak oyunu buradan indirin.
Neden APKPure? Bu yöntem, oyun güncellemesi geldiğinde her şeyi silip baştan kurma ihtiyacını ortadan kaldırarak size zaman kazandıracaktır.

Son olarak, Simplicity botunun güncel sürümünü aşağıdan indirin:

MyBot (SIMPLICITY) v3.21.0:
https://drive.google.com/file/d/1WWkeAi0aNUReeLuzt07lFJFbRDXoKQV9/view?usp=sharing

Zorunlu İlk Ayarlar (Emülatör ve Oyun Dili)

Botu çalıştırmadan ve ayar sekmelerine geçmeden önce, hem emülatörün hem de oyunun botla uyumlu çalışması için yapmanız gereken zorunlu ayarlar vardır.

1. Oyun Dili: İngilizce (ZORUNLU)

Bu, en önemli adımdır. Bot, ekrandaki görüntüleri ve metinleri okuyarak çalışır ve sadece İngilizce dilini tanıyacak şekilde programlanmıştır.
  • Emülatör üzerinden Clash of Clans'ı kurduktan sonra yapmanız gereken İLK İŞ, oyunun ayarlarına girip dili İngilizce (English) olarak değiştirmektir.
  • Aksi takdirde bot hiçbir şekilde çalışmaz.

2. Birden Fazla (5+) Bot Çalıştırmak ve Emülatör Seçimi

'Multi-Village' sekmesi aynı emülatörde 5 köye kadar destekler. Peki ya 10, 15 veya daha fazla köy kasmak istiyorsanız?
Botun Simplicity.exe uygulamasını başlattığınızda, ayar sekmelerinden önce karşınıza botun hangi emülatörü kontrol edeceğini seçtiğiniz küçük bir başlatma penceresi gelir.
  • Farklı Emülatör Klonlarını Seçme: Eğer LDPlayer9 gibi bir emülatörde birden fazla klon (instance) oluşturduysanız, botun başlatma ekranındaki LDPlayer9' Instances (veya benzeri) bir bölümden hangi klonu kontrol edeceğini seçebilirsiniz.
  • Kişisel Tavsiye (Stabilite İçin): Botun bir önceki sürümünde, tek bir emülatör programı üzerinde çok fazla bot çalıştırmaya çalıştığımda çok fazla hata ve çökme yaşıyordum.
  • Bu sebepten, 10-15 gibi yüksek katlarda köy kasıyorsanız, her 5 köyü farklı bir emülatör programıyla çalıştırmanızı tavsiye ederim.
  • Örneğin: İlk 5 köyü MEmu üzerinden, sonraki 5 köyü BlueStacks üzerinden, bir sonraki 5 köyü LDPlayer üzerinden çalıştırın.

Botun Temel Kullanımı ve 'General' Sekmesi

İndirdiğiniz. RAR dosyasını boş bir klasöre çıkartın. Klasörün içinde Simplicity.exe adında bir uygulama göreceksiniz. Botun arayüzünü açmak için bu uygulamayı çalıştırın. Karşınıza (görselde de görebileceğiniz gibi) 7 ana kategoriden oluşan bir kontrol paneli çıkacaktır. Bu bölümde, ilk sekme olan 'General' (Genel Ayarlar) sekmesini inceleyeceğiz.

1.Attack Criteria (Saldırı Kriterleri)​

Bu bölüm, botun ganimet ararken hangi köylere saldıracağını belirlediğiniz yerdir.
  • En üstteki kutucuklara, botun saldırmasını istediğiniz minimum ganimet miktarını girmelisiniz.
  • Benim Örnek Ayarım: Ben genellikle 650.000 Altın (Gold) ve 650.000 İksir (Elixir) olarak aratıyorum.
  • Spesifik olarak Kara İksir (Dark Elixir) miktarı belirtmiyorum, ancak dilerseniz siz belirtebilirsiniz.

2.Otomatik Duvar Yükseltme (Auto Wall Upgrade)​

Botun, biriken ganimetlerinizle otomatik olarak duvar yükseltmesi yapmasını istiyorsanız burayı kullanabilirsiniz.
  • Gold, Elixir Threshold (Altın/İksir Eşiği):
    • Bu ayar, botun duvar basmaya başlaması için depolarınızda en az ne kadar ganimet birikmesi gerektiğini belirler. (Örneğin: 8.000.000)
  • Target Wall Level (Yükseltilecek Duvar Seviyesi):
    • Bu, botun hangi seviyedeki duvarları hedef alacağını seçtiğiniz yerdir.
    • Çok Önemli Not: Buraya ulaşmak istediğiniz seviyeyi değil, şu anda sahip olduğunuz duvarın seviyesini yazmalısınız.
    • Örnek: 12. seviye duvarlarınızı 13. seviyeye yükseltmek istiyorsanız, Target Wall Level seçeneğini 12 olarak ayarlamalısınız.

3. Klan Kalesi İsteği (Clan Castle Request)​

• En altta bulunan bu seçenek, botun klanınızdan otomatik olarak asker isteği göndermesini sağlar.
  • Eğer botun sizin yerinize düzenli olarak Klan Kalesi (CC) isteğinde bulunmasını istiyorsanız, bu kutucuğu (tiki) işaretlemeniz yeterlidir.
Eki Görüntüle 193611

'Army' (Ordu) Sekmesi​

Bu sekmede, botun hangi birlikleri eğiteceğini ve saldırıda kullanacağını ayarlarsınız. Karşınızda iki ana seçenek bulunur:

1. Varsayılan Bot Orduları

Bot, kurulumla birlikte varsayılan olarak 2 adet hazır "ganimet ordusu" şablonu ile gelir. Birliklerinizin mevcut seviyelerine göre bu iki ordudan hangisinin sizin için daha uygun olduğuna karar verip onu seçebilirsiniz.

2. Quick Train (Hızlı Eğitim) Kullanımı

Eğer botun kendi şablonları yerine, oyun içinde sizin "Hızlı Eğitim" sekmesine kaydettiğiniz kendi ordularınızı kullanmasını istiyorsanız bu bölümü kullanmalısınız.
  • Slot: Bu seçenekten, oyundaki kayıtlı ordu sekmenizdeki kaçıncı sıradaki orduyu (Slot 1, Slot 2, Slot 3 vb.) Botun kullanmasını istediğinizi seçmeniz yeterlidir.

UYARI: Ordu Kompozisyonu
Daha önce de belirttiğim gibi, bu bir yapay zeka değil, bir otomasyon botudur. Bu nedenle:
  • Karmaşık ordular kullanmamaya özen gösterin. (örneğin: Queen Walk, Lavaloon, Süper Okçu Klon vb.)
  • Bot, birlikleri stratejik olarak bekleterek veya düşünerek değil, sadece ekranın belirli kenarlarına toplu olarak bırakır.
  • En verimli sonuç için genellikle botun varsayılan ganimet ordularını tercih edin.

Eki Görüntüle 193612

'Multi-Village' (Çoklu Köy) Sekmesi​

Burası, birden fazla hesabı (köyü) olan ve hepsi için aynı anda ganimet kasmak isteyen oyuncular için ayrılmış bölümdür. Bu özelliği etkinleştirdiğinizde bot, aynı Emülatör ve aynı Clash of Clans uygulaması üzerinde (Supercell ID ile bağlı olan) maksimum 5 köye kadar sırayla ganimet kasabilir.

Temel Ayarlar:

• Enable (Etkinleştir): Özelliği başlatmak için en üstteki bu tiki işaretlemeniz gerekir.
  • Switch Interval (Köy Değişim Aralığı): Bu kısım, botun her bir köyde ne kadar süre (dakika veya saniye cinsinden) ganimet kasacağını belirler. Burada belirlediğiniz süre dolduğunda, bot otomatik olarak bir sonraki hesaba geçiş yapacaktır.

İlk Kurulum ve Bireysel Köy Ayarları (ÖNEMLİ)

'Multi-Village' özelliğini ilk kez açtığınızda, önünüze yeni bir arayüz penceresi daha açılacaktır.
  • Bu yeni pencerede, sizden her köy için 'General' ve 'Army' ayarlarını ayrı ayrı yapılandırmanız istenir.
  • Endişelenmeyin, bu ekranda farklı veya yeni bir ayar bulunmamaktadır. Sadece, daha önce incelediğimiz 'General' (Ganimet Kriterleri, Duvar Basma) ve 'Army' (Ordu Seçimi) sekmelerindeki ayarları, 1. köy, 2. köy, 3. köy vb. için tek tek tanımlamanız gerekecektir.
Örneğin: 1. köyünüz (Ana Köy) için 650k ganimet ararken, 2. köyünüz (Yan Köy) için 300k aratabilirsiniz. Veya 1. köyünüz "Quick Train Slot 1" kullanırken, 2. köyünüz "varsayılan ordulardan birini" kullanabilir. Her köy için ayarları bu yeni pencereden ayrı ayrı tanımladıktan sonra bot kullanıma hazır olacaktır.

Eki Görüntüle 193614

'Clan Games' (Klan Oyunları) Sekmesi​

Bu sekme, Klan Oyunları etkinliği başladığında devreye giren çok basit bir işleve sahiptir.
  • Bu alanda göreceğiniz tek bir kutucuğu (tiki) işaretleyerek özelliği aktif edebilirsiniz.
  • Özellik aktif olduğunda bot, normal ganimet kasma rutinine devam ederken, bir yandan da Klan Oyunları görevlerini yapmaya çalışır.
  • Bot, özellikle 'Army' sekmesinde ayarladığınız varsayılan ordulardan birini kullandığınız takdirde birlik ve büyülerin hedeflendiği görevleri otomatik olarak seçip tamamlamaya odaklanır.
Eki Görüntüle 193617

'Clan Capital' (Klan Başkenti) Sekmesi​

Teoride burası, botun Klan Başkenti saldırılarını otomatikleştirmesi için ayrılmış bölümdür.
Ancak önemli bir tavsiye: Bu modül henüz stabil ve iyi durumda değildir. Şimdiye kadar yapılan denemelerde hep çok verimsiz sonuçlar verdiği görüldü. Bu nedenle, Klan Başkenti saldırılarınız için bu sekmeyi kullanmanızı tavsiye etmiyorum.
Eki Görüntüle 193616

'Statistics' (İstatistikler) Sekmesi

Bu sekme, botun performansı hakkında size geri bildirim vermek için tasarlanmıştır.
  • Bu sekme içerisinde bulunan kutucuğu işaretlediğiniz andan itibaren, bot çalışırken yaptığı tüm eylemleri kaydetmeye başlar.
  • Botun ne kadar süredir çalıştığı, toplam ne kadar ganimet kastığı (Altın, İksir, Kara İksir) ve toplam kaç saldırı yaptığı gibi istatistikleri burada görebilirsiniz.
  • Eğer botun performansını takip etmek istiyorsanız bu tiki açmanız yeterlidir.
Eki Görüntüle 193622

'Logs' (Kayıtlar) Sekmesi​

Bu sekme, botun o an ne yaptığını anlık olarak takip edebileceğiniz konsol ekranıdır.

Botun ana arayüzündeki 'Start' (Başlat) butonuna bastığınız andan itibaren, botun yaptığı her otomasyon işlemi burada metin olarak görünür. Eğer botun çalışmasında herhangi bir hata, donma, takılma veya beklenmedik bir durum olursa, sorunun kaynağını anlamak için ilk bakmanız gereken yer burasıdır.
Eki Görüntüle 193618

Umarım bu rehber, Simplicity botunu kurmanıza ve temel ayarları yapmanıza yardımcı olmuştur. Unutmayın, bot kullanımı her zaman risklidir; sorumluluk tamamen size aittir.

Ban yeme durumu var mı?
Ne zamandan beri kullanıyorsunuz?
1.5 yıldır bb 16 seviye koyde deneyim.

Vacbir botla ilgili bir sorun oluştu bir iletişim adresi verir misin derdimi anlatsam çok iyi olacak buradan yazsam anlaşılacak gibi değil AnyDesk'ten bağlanıp yapabilir misiniz?

Ortalama 9-10 senedir aktif botla oynuyorum oyunu. Bu bot henüz yeni çıktı. 2016'dan beri botsuz oynadığım zaman çok az.

Vacbir botla ilgili bir sorun oluştu bir iletişim adresi verir misin derdimi anlatsam çok iyi olacak buradan yazsam anlaşılacak gibi değil AnyDesk'ten bağlanıp yapabilir misiniz?

Aldığınız hatada log ekranını paylaşırsanız yardımcı olayım. Bağlanarak çözülür fakat burada da aynı hatayı alacaklar için de bir çözüm sunarsak iyi olur.

Güzel rehbermiş. Bu bot açık kaynak mı?
MBR botu açık kaynak kodlu fakat bu değil. Dediğim gibi bir trojen virüs yakalamadı Kaspersky Premium.

Oyuna gelen Köy Binası 18 güncellemesinden sonra botun çalışması şuan için durdu. Geçici olarak makro kullanabilirsiniz ganimet kasmak için. Buraya crackli bir yazılım atmam doğru olmayacağı için gerekli modlanmış .apk dosyalarını internetten bulabilirsiniz. Bota güncelleme geldikten sonra gereken linki burada yayınlayacağım.

18.11.2025
  • Bot, COC'nin en son güncellemesi için güncellendi.
  • Seviye 18 duvar yükseltmesi için destek eklendi (seviye 17'den 18'e).
  • Botun çıkarken yapılandırmalarınızı kaydetmemesi sorunu düzeltildi.

v3.25.1

----------------------------------

12/13/2025
  • Botun aktifken Klan Kalesi Pastasını kullanmama sorunu düzeltildi
  • Saldırı sırasında Buz minyonu ve golem desteği eklendi.
  • İnsancıl/Rastgele saldırı eklendi

- Sabit düşme noktaları yerine, bot saldırıyı sabit düşme noktasının artı veya eksi olarak rastgele hale getirecek, böylece her saldırı benzersiz bir düşme noktasına sahip olacak ve insancıl hale gelecektir.

v3.50.0

Son düzenleme:
Aldığınız hatada log ekranını paylaşırsanız yardımcı olayım. Bağlanarak çözülür fakat burada da aynı hatayı alacaklar için de bir çözüm sunarsak iyi olur.
Hocam botu ilk kurduğumda çalışıyor ama kapattıktan sonra tekrar açamıyorum. ADB Stream error veriyor "device not found" diyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-12-17 023650.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-17 023650.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 71
  • Ekran görüntüsü 2025-12-17 023630.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-17 023630.webp
    96,3 KB · Görüntüleme: 72
1766605283384.webp

MBR botu açık kaynak kodlu fakat bu değil. Dediğim gibi bir trojen virüs yakalamadı Kaspersky Premium.

Oyuna gelen Köy Binası 18 güncellemesinden sonra botun çalışması şuan için durdu. Geçici olarak makro kullanabilirsiniz ganimet kasmak için. Buraya crackli bir yazılım atmam doğru olmayacağı için gerekli modlanmış .apk dosyalarını internetten bulabilirsiniz. Bota güncelleme geldikten sonra gereken linki burada yayınlayacağım.

18.11.2025
  • Bot, COC'nin en son güncellemesi için güncellendi.
  • Seviye 18 duvar yükseltmesi için destek eklendi (seviye 17'den 18'e).
  • Botun çıkarken yapılandırmalarınızı kaydetmemesi sorunu düzeltildi.

v3.25.1

----------------------------------

12/13/2025
  • Botun aktifken Klan Kalesi Pastasını kullanmama sorunu düzeltildi
  • Saldırı sırasında Buz minyonu ve golem desteği eklendi.
  • İnsancıl/Rastgele saldırı eklendi

- Sabit düşme noktaları yerine, bot saldırıyı sabit düşme noktasının artı veya eksi olarak rastgele hale getirecek, böylece her saldırı benzersiz bir düşme noktasına sahip olacak ve insancıl hale gelecektir.

v3.50.0

1766605538170.webp
simdide boyle ama calismiyor

Merhaba, bu rehberde, Clash of Clans için geliştirilmiş olan Simplicity botunun temel kullanım detaylarını inceleyeceğiz. Ancak kuruluma ve kullanıma geçmeden önce bilmeniz gereken çok önemli yasal zorunluluklar ve riskler bulunmaktadır.Her şeyden önce şunu net olarak bilmelisiniz: Clash of Clans'ta (ve Supercell'in diğer oyunlarında) bot, script veya üçüncü parti otomasyon yazılımları kullanmak, oyunun Hizmet Şartları'na (ToS) ve Adil Oyun Politikası'na tamamen aykırıdır. Bu yazılımı kullanmak, hesabınızın tespit edilmesine ve kalıcı olarak yasaklanmasına (banlanmasına) sebep olabilir. Bu rehberi takip ederek ve botu kullanarak tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.

Simplicity Bot Nedir?

Gerekli Yazılımlar

Bu tür otomasyon yazılımları dışında, heyecanı daha gerçek ve canlı bir şekilde yaşamak isterseniz, online oyun dünyasında kazanç sağlayabileceğiniz başka fırsatlar da var. Mesela, https://1win-bet-turkey.com/ gibi platformlar, hem eğlenceli hem de kazançlı seçenekler sunuyor. Oyun oynamanın yanı sıra, şansınızı test etmek ve büyük ödüller kazanmak için 1win’i deneyebilirsiniz. Hem hız hem de kazanç isteyen oyuncular için mükemmel bir seçenek!​

Merhaba,

Öncelikle çok önemli bir noktaya değinmişsiniz: Clash of Clans gibi oyunlarda bot ve otomasyon yazılımlarının kullanımı, gerçekten de oyunun Hizmet Şartları'na aykırıdır ve hesabın banlanması riski vardır. Bu konuda dikkatli olmakta fayda var. Yasal risklerin yanı sıra, oyun deneyiminizin de bozulabileceğini unutmamak gerek. Çünkü Supercell, otomasyon yazılımlarını tespit etmekte oldukça başarılıdır ve bu tür yazılımlar kullanan hesaplar genellikle hızlı bir şekilde cezalandırılır.

Simplicity Bot hakkında verdiğiniz bilgiler de oldukça açıklayıcı olmuş. Botun temelde sadece otomatik saldırılar yaparak ganimet toplamak gibi basit bir işlevi olduğunu belirtmeniz önemli, çünkü birçok kişi, otomasyon yazılımlarının çok daha karmaşık ve oyun deneyimini tamamen değiştiren sistemler olduğunu düşünebiliyor. Gerçekten de bu tür botlar, özellikle strateji gerektiren durumlarda (örneğin klan savaşı) yeterli verimliliği sağlamayabilir.

Kişisel tecrübeleriniz de çok değerli. Simplicity botu gibi yazılımlar hakkında yapılan antivirüs taramaları da önemli, çünkü bazen bu tür yazılımlar beklenmedik zararlı yazılımlar içerebiliyor. Kendi güvenlik yazılımınızı kullanarak botları taramanız, her zaman en güvenli yaklaşım olur. Ancak yine de bu tür yazılımları kullanmak, uzun vadede çok fazla riski beraberinde getiriyor.

MBR botunun deaktif olması ve güncelleme beklemeniz, oyunun değişen dinamikleriyle uyumsuz hale gelen eski yazılımların sıkça yaşadığı bir durum. Supercell'in yeni güncellemeleriyle birlikte, bu tür yazılımlar genellikle kısa sürede işlevsiz hale gelebiliyor.