Güncel köyüm fotoğrafta. 10 yıldır arada 7-8 ay bırakıp tekrar döndürüyor oyun. En son 1 yıl önce geri döndüm ve bu oyun kesinlikle para yatırmadan gelişmenizin mümkün olmadığı bir oyun. Oyunun metası tamamen herolara ve ekipmanların dönmüş durumda. İleri seviyelerde kahraman olmadan savaş kazanmak imkansız ve hero yükseltmeleri 7-8 günü bulabiliyor.

Haydi sabır edip heroları yükselttiğinizi farz edelim, bu sefer de ekipmanları yükseltmeniz gerekiyor ve ekipman yükseltmek para yatırmadan imkansıza yakın, zira oyunda meta olayı var. Farz edelim havacı ordularla oynuyorsunuz ve kahramanların ekipmanlarını buna göre yükselttiniz, şak bir anda meta karaya dönüyor ve öylece kala kalıyorsunuz. Birçok komplikasyonu var. Şahsen bulaşmasını istemem.

Eki Görüntüle 260795
Katılıyorum, köy savunmalarını yükseltmekten ziyade kahraman ekipmanlarını yükseltmesi asıl can alan kısım.

TH16 köyümde sadece 80 küsür duvar yükseltmesi kaldı ama kahraman yükseltmeleri, birlik-büyü-kuşatma makinesi yükseltmeleri, evcil hayvan yükseltmeleri, kahraman eşyası yükseltmeleri bir türlü bitmiyor.
Gidip altın bilet alsam 3 ayda yine bitmez bu yükseltmeler.

Katılıyorum, köy savunmalarını yükseltmekten ziyade kahraman ekipmanlarını yükseltmesi asıl can alan kısım.

TH16 köyümde sadece 80 küsur duvar yükseltmesi kaldı ama kahraman yükseltmeleri, birlik-büyü-kuşatma makinesi yükseltmeleri, evcil hayvan yükseltmeleri, kahraman eşyası yükseltmeleri bir türlü bitmiyor.
Gidip altın bilet alsam 3 ayda yine bitmez bu yükseltmeler.

Bu altın bilet ilk alıma özel 49 TL bende, sezonun bitmesine 3 gün var, o yüzden almak istemiyorum az süresinden dolayı. Diğer sezonda 49 TL olur mu yoksa 189 tlmi olur sizce? Altın bilet bayağı hızlandırıyor her şeyi, almayı düşünüyorum, 1 aya kalmaz bb 14'e geçerim büyük ihtimalle :)

Bu altın bilet ilk alıma özel 49 TL bende, sezonun bitmesine 3 gün var, o yüzden almak istemiyorum az süresinden dolayı. Diğer sezonda 49 TL olur mu yoksa 189 tlmi olur sizce? Altın bilet bayağı hızlandırıyor her şeyi, almayı düşünüyorum, 1 aya kalmaz bb 14'e geçerim büyük ihtimalle :)
3 günde bitmez, boşver alma.
Günde 100 küsur görev puanı veriyordu, sürekli oynamayınca yararı olmuyor.

Oyuna yeniden başlayanlara indirimli bilet satıyor oyun, denk gelirsin yine elbet.

3 günde bitmez, boşver alma.
Günde 100 küsur görev puanı veriyordu, sürekli oynamayınca yararı olmuyor.

Oyuna yeniden başlayanlara indirimli bilet satıyor oyun, denk gelirsin yine elbet.
Aynen diğer sezon indirim olursa alırım. Ben 3 gün falan oluyor yükleyeli oyunu, anında bütün passi tamamladım nasıl oldu anlamadım¿ Yani ilk günden fullendi herşey, görevler mi çok kolay yoksa anlamadım.