Kayraa

Başarılı
Merhaba, konuyu yanlış konuya açmış olabilirim. Clash Royale'de 7000 kupaya geldim. Ama kullandığım deste 7000 kupadan yukarıya çıkartmıyor beni. Uyguladığım taktikler artık işe yaramıyor. Bana deste önerir misiniz? Biraz daha agresif oynuyorum. Kartlarım ve seviyeleri şu şekilde:

Bu arada şampiyonlar için kitaplar kitabı ve 5 adet joker kartım var. Direkt maxlayabilirim.

Ekran görüntüsü 2025-05-11 224529.webp

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben bu desteyi oynuyorum ama okçular yerine evrimli bombacı aldım. Böyle yapınca yine güçlü oluyor ama havaya karşı sadece elektro büyücü kalıyor. Siz desteyi kendinize göre düzenleyebilirsiniz.

Bu arada eğer evrimlerinize göre ilerlersem bu desteyle zorda olsa ilerlersiniz.

Ben bu desteyi oynuyorum ama okçular yerine evrimli bombacı aldım. Böyle yapınca yine güçlü oluyor ama havaya karşı sadece elektro büyücü kalıyor. Siz desteyi kendinize göre düzenleyebilirsiniz.

Bu arada eğer evrimlerinize göre ilerlersem bu desteyle zorda olsa ilerlersiniz.

Sondaki attığınız deste yedek destemdi, siz de önerdi iseniz kullanacağım. Sizce sondaki destede buz büyücüsü yerine küçük prensi almak mantıklı olur mu? Kitaplar Kitabı ve Şampiyon Joker Kartı ile 14 seviyeye çıkıyor.