Ashley Freya 58

Başarılı
Yer
Manisa
Merhaba. Clash Royale'de 11. areneya yeni geçtim. 11. arena kartlarından sadece prenses ve elektro büyücü var. Önceki arenalardaki bütün kartlar var. Bir de 80 TL'ye Goblinstein aldım o var. Bu kartlarla bana bir deste önerebilir misiniz?

Arenaya özel deste yapma. Bilinen bir meta destesi seç ve onunla ilerle. Her arenaya göre deste yapmak zengin işi. Yeteneğim var diyorsan Log Bait öneririm. Yıllardır meta destesi hala. Yükseltmekten pişman olmazsın.

The Log Bait

Çete yerine korumalar, şövalye yerine valkür alınabilir. Senin tercihin.

Clash Royale'ye para yatırmanız yanlış olmus tavsiyem asla yapmayın oyundaki tüm kartları kolaylıkla açabilirsiniz. Deste konusuna gelirsek meta olan kartları kullanmalısın ve o kartların seviyesini yukseltmelisin. Yakında yeni güncelleme gelecek onu beklemenizi tavsiye ederim.
Su an en cok EVO pekka desteleri oynanıyor. Onun counteri oldugu için muhafız destesi de cok oynanıyor dogal olarak. Royaleapi sitesinden metayı öğrenebilirsiniz.
Son olarak kupayı yeni kartlara ihtiyacınız oldugu zaman oynayın. Yerine günlük jeton kasabileceginiz levellerin eşit oldugu etkinlikler sekmesinde klasik 1v1 oynamanız sizin için daha iyi olacaktır. Oradaki evrim parçalarını kovalayın.

1738344142578.webp

Bu oyuna para yatırmayın lütfen. Sizin tercihiniz tabii ama yine de yatırmayın.

Arenaya özel deste yapma. Bilinen bir meta destesi seç ve onunla ilerle. Her arenaya göre deste yapmak zengin işi. Yeteneğim var diyorsan Log Bait öneririm. Yıllardır meta destesi hala. Yükseltmekten pişman olmazsın.

The Log Bait

Çete yerine korumalar, şövalye yerine valkür alınabilir. Senin tercihin.
Dediğiniz gibi alt arenalarda log bait iş yapıyor ama mega şövalye, pekka eşleşmeleri çok fazla oluyor. Kıvılcım alsanız elektro büyücü gelir sürekli karşıya..

Ben bu desteyle 7500 kupadan, 8030 kupaya çıktım. 3 maç aşırı anti verdi kaybettim. Tesla'ya kart güçlendirme iksiri bastım tek. Normalde prenses kulesi kullanıyorum. Evrimli olmaları da cabası. Furkan Arabacı veya SeeOk izleyebilirsin bir de, güzel oynuyorlar o kadar antiye rağmen

Screenshot_20250206-002553.webp

Dediğiniz gibi alt arenalarda log bait iş yapıyor ama mega şövalye, pekka eşleşmeleri çok fazla oluyor. Kıvılcım alsanız elektro büyücü gelir sürekli karşıya..

Log Bait her arenada iş yapıyor. Ayrıca Log Bait düzgün oynarsan mega şövalye, pekka gibi destelere anti. Sen tesla kullandığın için çok zorlanıyorsun büyük ihtimal. Cehennem kulesi daha iyi oluyor log bait ile.