Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Boss haydut şu an aşırı güçlü. Boss Haydut - Gizli Çalı destesi kullanabilirsin. Ya da istersen X-Yayı destesi önereyim, defansif bir X-Yayı destesi oynayabilirsin. Tek yapman gereken Atak yerine oyun sonuna kadar defansa yatmak, 2x-3x gelince her yere tesla dikmek ve roketle kulenin canını bitirip uzatmalara kalmak. İki destede 9000+ kupalarda işe yarıyor.
Cobra
Yetkin
Sorun o değil kartlarımın levelleri düşük.Boss haydut şu an aşırı güçlü. Boss Haydut - Gizli Çalı destesi kullanabilirsin. Ya da istersen X-Yayı destesi önereyim, defansif bir X-Yayı destesi oynayabilirsin. Tek yapman gereken Atak yerine oyun sonuna kadar defansa yatmak, 2x-3x gelince her yere tesla dikmek ve roketle kulenin canını bitirip uzatmalara kalmak. İki destede 9000+ kupalarda işe yarıyor.
Evet, mevcut kupaya göre düşük seviyeleriniz. Ben 7000 kupadayım benimkilerle aynı neredeyse. Ama X-Yayı destesinde sorun olmaz bu durum. Nasıl olsa tek yapacağınız defans ve roketle kulenin canına okumak. Ayrıca X-Yayını yanlış kurmadığın sürece deste hata kabul ediyor, oynaması rahat. Ben onla kupa kasıyordum ama sonra sıkıldım, Boss Haydut-Çalı destesi ile oynuyorum.
Ama illa kart seviyelerine uygun bir deste istiyorsanız :
Mega Şovalye-Haydut-Yıldırım-Tomruk
Buz Ruhu-Valkür-Büyücü-Yarasa
Bu desteyi deneyin. Mega Şövalye ve Valkür evriminiz var mış zaten.
Cobra
Yetkin
Kupamdaki herkes max olduğu için böyle destelerle oynayamam.Evet, mevcut kupaya göre düşük seviyeleriniz. Ben 7000 kupadayım benimkilerle aynı neredeyse. Ama X-Yayı destesinde sorun olmaz bu durum. Nasıl olsa tek yapacağınız defans ve roketle kulenin canına okumak. Ayrıca X-Yayını yanlış kurmadığın sürece deste hata kabul ediyor, oynaması rahat. Ben onla kupa kasıyordum ama sonra sıkıldım, Boss Haydut-Çalı destesi ile oynuyorum.
Ama illa kart seviyelerine uygun bir deste istiyorsanız :
Mega Şovalye-Haydut-Yıldırım-Tomruk
Buz Ruhu-Valkür-Büyücü-Yarasa
Bu desteyi deneyin. Mega Şövalye ve Valkür evriminiz var mış zaten.