Cihaz
Galaxy S9
İyi geceler forum sakinleri. Oyunu çıktığından beri oynuyorum (1 kere hesabimi kaybetmisligim var 6 yil oynamadim her neyse). Lig maçlarında herkes en son çıkan evrimlerle falan oynuyor. Eski zamanda bu kadar zorlanmazken adamin kartlari beni bitiriyor, saç baş yolduruyor. Bu oyun eskisine göre P2W olmuş mu, olmamış mı? Altı üstü nihai şampiyona bir kere çıkayım dedim, 20 mac oynadiysam 10 kazan 10 kaybet oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi geceler forum sakinleri. Oyunu çıktığından beri oynuyorum (1 kere hesabimi kaybetmisligim var 6 yil oynamadim her neyse). Lig maçlarında herkes en son çıkan evrimlerle falan oynuyor. Eski zamanda bu kadar zorlanmazken adamin kartlari beni bitiriyor, saç baş yolduruyor. Bu oyun eskisine göre P2W olmuş mu, olmamış mı? Altı üstü nihai şampiyona bir kere çıkayım dedim, 20 Mac oynadiysam 10 kazan 10 kaybet oluyor.
Evet. Aşırı pay2Win oldu. Yeni evrim geliyor o evrime parayı basanlar sizden kupaları bir güzel alıyor. Sonra 1.5 2 ay geçip evrim popülerleştikten sonra 'nerf' getiriyorlar ve sonra bambaşka bir evrim geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu şeyi desten ve oyunun eşleştirme sistemi belirliyor.
Destemdeki kartların evrimini açsam da oyun sürekli üst üste kaybetmeme sebep olup, ardından da kazanmama sebep oluyor.

Bu oyuna P2W diyorsunuz bir de War Robots'un halini görün, oyuna bir araba parası basan insanlar var. :)

Çoğu şeyi desten ve oyunun eşleştirme sistemi belirliyor.
Destemdeki kartların evrimini açsam da oyun sürekli üst üste kaybetmeme sebep olup, ardından da kazanmama sebep oluyor.

Bu oyuna P2W diyorsunuz bir de war Robots'un halini görün, oyuna bir araba parası basan insanlar var. :)

Gerçekten eşleştirme sisteminin rastgele olduğunu sanıyorsanız öyle sanmaya devam edin.

İstediği kadar P2W olsun, o oyuna para yaptıracağıma döner yerim daha iyi. Gereksiz yani telefon oyununa para yüklemek.

Garip olan artık her şeyi döner/dürümle karşılaştırmaya başladık. Bir dürüm 160 lira olur mu ya? Et lavaş ve yeşillik maaliyeti olsun sana 20 30 TL. 50 60 TL'ye satsa %100 kar elde ediyor. 160'a satıyor herif.
İşin kötüsü oyun alırken artık "amaan 3 dürüm parası" "amaan 2 kere dürüm yemem bunu alırım" demeye başladım, korkunç.