Direkt destene göre adam atıyor karşına, doğru.

Sadece deste değil, seçtiğin kule birliği de etki ediyor.
Ortalama bir deste yapmıştım birinde, ağır tanklara karşı zayıftı işte P.E.K.K.A olsun mega Knight olsun. Ben de topçu kule birliğini aldım girdim ama lanet ettim. Full yarasalar, iskelet ordusu falan geliyor. Tamam lan lanet olsun deyip prenses kule birliğini alınca da P.E.K.K.A mega Knight gelmeye başladı. İsterseniz kendiniz de test edebilirsiniz bunu.

İyi geceler forum sakinleri. Oyunu çıktığından beri oynuyorum (1 kere hesabimi kaybetmisligim var 6 yil oynamadim her neyse). Lig maçlarında herkes en son çıkan evrimlerle falan oynuyor. Eski zamanda bu kadar zorlanmazken adamin kartlari beni bitiriyor, saç baş yolduruyor. Bu oyun eskisine göre P2W olmuş mu, olmamış mı? Altı üstü nihai şampiyona bir kere çıkayım dedim, 20 Mac oynadiysam 10 kazan 10 kaybet oluyor.

Evet 2016'da oynarken efsanevi çıkarmak tarihi bir şeydi seviyelerimiz düşüktü şu an çok kolay ulaşılan kraliyet arenasına çıkmak çok zordu dükkandaki satın alımlar daha iyiydi.

Şimdi çok fazla satın alınacak şey var Supercell'de sürekli gözümüze sokup duruyor bu P2W itemleri herkes 15sv 14sv olmuş.

8000 kupaya geldiğim gibi karşıma Full tüm kartları 14 15 seviye olan adamlar, üstüne bana anti olan P.E.K.K.A geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Supercell oyunlarında para yatırmadan bir yere kadar oynanıyor ve hal böyle olunca insan sıkılıyor. CR hesabı 9 yıllık. Bunun 5-6 yılı hesap inaktif çünkü sıkılıyor ve siliyoruz. CoC hesabı 12 yıllık ve KB 15lvl mesela. Sıkılıp, siliyorum. Ne öyle her gün gir, savaş yap sonra bekle 1 hafta 2 hafta.

Boom beach söylemeye gerek yok. 1 tane inşaatçın var. Koca üs için 1 inşaatçı.

Son birkaç aydır musluğu kıstıkça kıstılar. Sezon dükkanı kaldırıldı, kutular kaldırıldı, sezon biletini zayıflattılar, aşamalı oyun modunu değiştirdiler, hatta şanslı kutuları bile bozdular. Yaklaşık 3-4 aydır şanslı kutular hiç 5 olmadı. Ondan evvel kaç defa 5 oluyordu, kitap stoklamıştım.

Etiketim:#VGGL9GR2U

Bu hesabı 2,5 yıl önce açtım. Son 370-375 gündür aralıksız oynuyorum. Hatta profilimdeki serim bile 370'lerde devam ettiriyorum. Para harcamadan hesabı bu hale getirdim. Önceden günde ortalama 15-30 dakika oynayarak bileti bitirip sezon dükkanında alınacak ne varsa alıyordum. Şimdi 300-500 taç toplayıp evrim parçası, kitap etkinliği yapıyorlar. Daha bir kere olsun etkinliği bitiremedim. Hem ödülleri zayıflattılar, hem oyuna daha fazla zaman harcamamız için böyle bir sistem getirdiler