M M_D_X0 Çalışkan Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 3 Beğeniler 0 4 Haziran 2025 #1 Clash Royale'de Supercell ID ile giriş yapmak istiyorum ancak resimde görüldüğü gibi bir hata alıyorum. Oyun şartları gereği APK dosyası yüklemek zorunda kaldım. Ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2025
Clash Royale'de Supercell ID ile giriş yapmak istiyorum ancak resimde görüldüğü gibi bir hata alıyorum. Oyun şartları gereği APK dosyası yüklemek zorunda kaldım. Ne yapmam gerekiyor?
Yasin Alemdağ Yetkin Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 2.418 Çözümler 15 Beğeniler 1.557 Yer Trabzon 4 Haziran 2025 #2 M_D_X0 dedi: Oyun şartları gereği APK dosyası yüklemek zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir APK bu? Bu APK yüzünden sizi engelliyor olabilir. Google Play üzerinden yükleyip hesabınıza girmeyi deneyin. Sorun çözülecektir. Artı 0 Eksi
M_D_X0 dedi: Oyun şartları gereği APK dosyası yüklemek zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir APK bu? Bu APK yüzünden sizi engelliyor olabilir. Google Play üzerinden yükleyip hesabınıza girmeyi deneyin. Sorun çözülecektir.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.350 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.678 4 Haziran 2025 #3 Telefonunuz Android 9 gözüküyor. Clash Royale'i Play Store'dan indirebilirsin normalde. Play Store'dan indiremiyor musun? Artı 0 Eksi
Telefonunuz Android 9 gözüküyor. Clash Royale'i Play Store'dan indirebilirsin normalde. Play Store'dan indiremiyor musun?