Clash Royale aşırı P2W oldu. Clash of Clans'ı ben ilkokul 3. sınıftan beri oynuyorum; küçükken bana Clash Royale, Clash of Clans'ın çakması gibi gelirdi 🫣

İki oyunu da oynuyorum ve her iki oyunda da seviyem yüksek olmasına karşın ikisi de hoşuma gitmiyor, zaman öldürüyorum sadece. :)

Clash Of Clans'da bina yükseltmek harici yapabileceğim bir şey kalmadı, bir yükseltme minimum 10 gün sürüyor. Bir de kahraman ekipmanı muhabbeti var, ekipmanları 15 seviyeden sonra yükseltmesi zorlaşıyor.
Yeni belediye binası duyurdukları süre de kısaldı.

Clash Royale'da evrim muhabbeti çok saçma olmuş, düşük liglerde "parayı yükleyen kazanır" moduna çevirdiler oyunu.
9.500 kupadan sonrasında da destedeki kartlarım seviyesi ve evrimler maçın gidişatını etkiliyor.

Bana göre Clash of Clans ne kadar etkinlik yaparsa yapsin veya duzenleme getirsin Clash Royale ile kapışamayacak düzeyde. Adamlar bir kere oyunun eski dönemlerini aratacak özelliklerini bozdu. Ha diğeri kart oyunu olması farklı modlara sahip olması daha çok oynanabilir olması demek. Clash Royalede hesabı bir ara kaybettim oynamadigim 5 yılda (O sırara kardesimin hesaptan oynuyordum) çok fark attı.

Clash Royale, akıl sağlığınızı kaybetmenize yardımcı olan mükemmel bir P2W oyunudur. Sadece P2W ile de kalmaz, bir üst arenaya geçmeye 1 maç kala size 9-10 yıllık, 19-20 maçtır yenilmeyen, sizden daha güçlü (bot) rakipler ile eşleştirir.

Ayrıca Clash Royale bunlarla da bitmiyor. Ekstra olarak vaktinizi de süper bir şekilde çalan, telefonunuzda depolama alanı sömüren ve telefonunuzun işlemci ve şarjını sömüren mükemmel bir oyun! İksir mi lazım? Clash Royale'in çok da umrunda sanki! Size iksir vereceğine, oyuna para yatıran, gerçek insan olup olmadığı belli olmayan rakibinize iksir versin.

Sizde hemen Clash Royale indirip akıl sağlığınızı kaybetmeye başlayın!

Coc'a yılda 1 kez dönüyorum 3-4 ay falan ama Cr'ye elbet 2-3 kez dönüyorum durumdan duruma göre. Şu anda geri döndüm örneğin. Coc'u ise bıraktım çünkü geri dön şef, köyun sana ihtiyacı var denilmedi.