D4C

Uzman
Clash royale Black Friday'e özel ücretsiz 6 adet Avcı evrim parçası veriyor. Tek yapmanız gereken QR kodu okutup mağazada biraz aşağı kaydırıp avcı evrimini almak.
İlgili İnstagram Postu.

QR'ı attım direkt oradan girebilirsiniz ya da insta postundan da girebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251128_145958_Instagram.webp
    Screenshot_20251128_145958_Instagram.webp
    48 KB · Görüntüleme: 1.521
Son düzenleyen: Moderatör:
En oyuncu dostu firma supercell(!) Yeni kahramanlarla yine dengeyi alt üst et. Sonra ücretsiz evrim ver. Bakalım bu evrimler ne zaman nerf yiyecek. Taktiksellikle alakası olmayan belirli başlı kartlar üzerinde dönen P2W saçma sapan bir oyun. Günlük bonusları alıp çıkıyorum.

Bir de büyük bir şey yapmışlar gibi tanıtmaları yok mu kafayı yersin. Neyse oynayan arkadaşlar çöksün evrime. Metası ne olursa olsun oyundaki en güçlü kart daima cebinizdeki banka kartı olacak. :D

Bir de büyük bir şey yapmışlar gibi tanıtmaları yok mu kafayı yersin. Neyse oynayan arkadaşlar çöksün evrime. Metası ne olursa olsun oyundaki en güçlü kart daima cebinizdeki banka kartı olacak. :D
2 ye 2 oynadığım için benim umurumda değil, troll desteme eklerim avcıyı. Evrimli avcı + balıkçı çok eğlenceli oluyor.

Avcı evrimini aldığınız sayfanın en aşağısında da event sandığı veriyor 3 adet. İçlerinden bir halt çıkmaz ama Silahşör emojisi için alabilirsiniz.

Son düzenleme: