GhostRileyy

Uzman
CS 1.6 mekanikleriyle yenilenmiş bir oyun çıkmıştı. Herkes oynanış görüntülerini çekip yayınlamıştı birkaç ay önce. Şu an bu oyun ne alemde? Geliştirmeyi bıraktılar mı? Hiç paylaşılan bir haberini görmedim.

Valve en son hem Classic Offensive, hem de CS: Legacy projelerine ihtarname gondermisti. Bu yuzden de bu projeyi gelistirmeyi ve dagitmayi birakmislardi.

Bu siteden projenin yasadigi butun olaylari takip edebilirsiniz. Kisacasi resmi yollarla dosyalarini edinip, modu oynamanin yolu yok gibi bir sey ancak illaki dosyalari oraya buraya atip, kendi sunucularini acan bir grup vardir diye saniyorum.

Çok güzel görünüyordu aslında, yenilik manasında. Peki bu site onlara mı ait, yoksa başka bir şey mi? İndirme linkleri falan var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzel görünüyordu aslında, yenilik manasında. Peki bu site onlara mı ait, yoksa başka bir şey mi? İndirme linkleri falan var.
Gordum bu siteyi, hatta atacaktim ancak yanlisim yoksa resmi sitesi burasi degil. Tabii kotu amacli gibi durmuyor site ama yine de dikkatli olmakta fayda var.

Classic sonrasinda - isareti olan sitenin official olduguna emin gibi bir seyim cunku projenin lideri ZooL atmisti linkini vaktinde.

Gordum bu siteyi, hatta atacaktim ancak yanlisim yoksa resmi sitesi burasi degil. Tabii kotu amacli gibi durmuyor site ama yine de dikkatli olmakta fayda var.

Classic sonrasinda - isareti olan sitenin official olduguna emin gibi bir seyim cunku projenin lideri ZooL atmisti linkini vaktinde.
Anladım hocam teşekkür ederim. Keşke Valve biraz tolerans gösterseydi. Belki bu ekibin ileride başka projeleri vardır. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.