ArtiAnius

Çalışkan
Arkadaşlar selam, Claude ile bir uygulama geliştiriyorum ancak artık token limitine takılmaya başladım ve Max plana geçmem gerekiyor gibi duruyor. Fakat açıkçası 100 dolar ödemek istemiyorum. Geçtiğimiz aylarda 50 dolar civarına düşen veya 3 aylık indirimli paketler olduğunu hatırlıyorum. Şu anda benzer bir kampanya ya da indirim seçeneği var mı, bilginiz var mı?

Arkadaşlar selam, Claude ile bir uygulama geliştiriyorum ancak artık token limitine takılmaya başladım ve Max plana geçmem gerekiyor gibi duruyor. Fakat açıkçası 100 dolar ödemek istemiyorum. Geçtiğimiz aylarda 50 dolar civarına düşen veya 3 aylık indirimli paketler olduğunu hatırlıyorum. Şu anda benzer bir kampanya ya da indirim seçeneği var mı, bilginiz var mı?
Max limiti de bitiyor. Tokeninizi bitirmemeye çalışın bunun içinde plugin mi neydi unuttum öyle şeyler kurarak token kullanımını optimize edebiliyordunuz. Ek olarak yasak mı bilmiyorum ama Claude için APİ key satanlar oluyor o satıcıları bulup onlardan api key de satın alabilirsiniz.

Max limiti de bitiyor. Tokeninizi bitirmemeye çalışın bunun içinde plugin mi neydi unuttum öyle şeyler kurarak token kullanımını optimize edebiliyordunuz. Ek olarak yasak mı bilmiyorum ama Claude için API key satanlar oluyor o satıcıları bulup onlardan API key de satın alabilirsiniz.

Session bazlı olarak şu anda borsa uygulaması ypaıyorum 3 saatte falan bitiyor Max'i bitirmem daha zor olacaktır muhtemelen claude API keyler ne kadar güvenilir bilemedim.

Session bazlı olarak şu anda borsa uygulaması ypaıyorum 3 saatte falan bitiyor Max'i bitirmem daha zor olacaktır muhtemelen claude API keyler ne kadar güvenilir bilemedim.
Güvenilir yerden alırsanız sorun olmaz hocam bir forum var çok bilindik önünüze ilk orası çıkar muhtemelen. Çok fazla satıcı var. Ve ek olarak max bitmez demeyin oda pro kadar hızlı bitiyor olan paranıza olur deneyin istiyorsanız karar sizin.

Güvenilir yerden alırsanız sorun olmaz hocam bir forum var çok bilindik önünüze ilk orası çıkar muhtemelen. Çok fazla satıcı var. Ve ek olarak max bitmez demeyin oda pro kadar hızlı bitiyor olan paranıza olur deneyin istiyorsanız karar sizin.
Vallaha bir ben bulamadım galiba o API'leri :D

App Store uzerinden 4.999 TL'ye aliyorum ben. 300-400 lira daha ucuza aliniyor. Gercekten yogun kullaniyorsaniz Claude Max harika bir cozum. Baska da bir indirim bulamadim.

Limitleri doldurduktan sonra limitler yenilenene kadar API üzerinden kullanabilirsiniz ama API üzerinden daha pahalıya geliyor. İşinizi görecekse GLM 5.1 veya Minimax M2.7 gibi Çin modelleri de kullanabilirsiniz. Şahsen ben Minimax M2.7 modelini bir süredir kullanıyorum ve çok daha ucuza gayet iş görüyor. Tabii M2.7 modelinden Claude performansını beklemeyin, Sonnet 4.6 bundan yaklaşık 10 kat daha pahalı. Ama GLM 5.1 gerçekten Claude alternatifi olabilir, bazı kullanıcılar Sonnet 4.6 ile Opus 4.6 arasında sınıflandırıyor ve Claude Sonnet 4.6 modeli yaklaşık 3 kat daha pahalı.