Superuser do 59

Uzman
Makaleler
4
Normalde 5 saatlik Claude limitim 7 saatte bir sıfırlanmaya başladı? Bilmediğim bir güncelleme ya da bir şey mi geldi?

1789290361536.webp

5 saatte bir sıfırlanıyor mu bilmiyorum ama kesinlikle 5 saat içerisinde %100 olmuyor. 5 saat geçtikten sonra en ufak bir prompt'ta tekrar limitim doluyor.
Evet, o bende de oluyor. Onun çözümü şey hocam, ya yeni session'dan devam edeceksiniz, ya da /clear yazarak session'ı tamamen temizleyecekseniz; yoksa direkt normalde session'dan devam ettiğinizde tek prompt'a %0'dan zart diye %20'ye fırlıyor.

Eki Görüntüle 280069
Max 5x kullanıyorum 5 saatte yenileniyor bende.
Sunucu yoğunluğundan dolayı, MAX kullanıcılarına daha iyi deneyim verebilmek için kısılmış olabilir hocam. Ya da daha farklı bir şey... Bu arada ben de yakın zamanda 5X'e geçmeyi düşünüyorum. Fable kullanıyor musunuz, haftalık limiti doldurabiliyor musunuz? Acaba bir Pro kullanıcısı 5X Max'de rahat edebilir mi? Ben yoğun kullanıyorum, limiti de en az 2 gün önceden dolduruyorum. Acaba bu konuda çok rahatlatır mı beni?

Sunucu yoğunluğundan dolayı, MAX kullanıcılarına daha iyi deneyim verebilmek için kısılmış olabilir hocam. Ya da daha farklı bir şey... Bu arada ben de yakın zamanda 5X'e geçmeyi düşünüyorum, Fable kullanıyor musunuz, haftalık limiti doldurabiliyor musunuz? Acaba bir Pro kullanıcısı 5X Max'de rahat edebilir mi? Ben yoğun kullanıyorum, limiti de en az 2 gün önceden dolduruyorum. Acaba bu konuda çok rahatlatır mı beni?
Haftalık limiti dolduramıyorum, çok yoğun kullandığımda bile. Pro kullanırken doluyordu, yetmiyordu. Fable kullanmıyorum, Opus 5 işimi görüyor, high modda.