Zodiacbtw

Çalışkan
Merhaba, herkese iyi sosyaller. Mouse alma arayışındayım ve tavsiyeye ihtiyacım var. Geçmişte Logitech tarafından G300s, G303, G403, GPX Superlight kullandım. Şu anda güncel olarak GPX Superlight 2 kullanıyorum. Şimdiye kadar kullandığım tüm mouselarda baş parmağımı koyduğum yerde malzeme aşınması oldu (göçük tarzı). Muhtemelen elimin terlemesinden kaynaklanıyor. Bu problemden dolayı Wlmouse'a yönelmeyi düşündüm.

Claw grip tutuyorum, 18-19 cm elimin boyutu, günde 10-12 saate kadar kullanıyorum fareyi. Çoğunlukla MOBA, MMORPG, Battle Royale, FPS, strateji türü oyunlar oynuyorum. 550 EDP'i kullanıyorum ve mouse yazılımından 1250-1350 DPI ayarlıyorum (Custom DPI ayarlama ayarına ihtiyacım var). MOBA ve MMORPG oynarken sorun olmuyor fakat FPS oynarken serçe parmağım boşta kalıyor gibi hissediyorum (GPX Superlight 2'de).

Wlmouse tarafında Beast X Pro/Max, Sword X modelleri arasında kaldım. Huan'ı yazılım problemleri ve Custom DPI ayarlama olmaması nedeniyle eledim. Lamzu Maya X, Scyrox V8, Ninjutso Sora V3, Finalmouse ULX Competition gibi fareler önerildiğini de gördüm fakat magnezyum materyal nedeniyle Wlmouse daha çok çekti beni.

Deneyimleriniz doğrultusunda yönlendirebilirseniz sevinirim. Daha önce hiç delikli mouse kullanmadım. Sensitivity garip hissettirdiği için 8K değil 1K Hz'de kullanıyorum. Ekstra önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belirli bir bütçem yok ama üst limit 10-12 bin diyebilirim.
Hocam al geç napacaksin 12k mouseyi.

İlk önce Huan'da yazılımsal problem falan yok ben kendim kullanıyorum. Bu bütçenin layığı Huan'dır bence.

Okuduğum kadarıyla yazılım problemi ve custom dpi ayarlanmamasından şikayet etmiş insanlar. Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz ve artı eksileri nelerdir?

Hocam al geç napacaksin 12k mouseyi.

12k temsili olarak söyledim. Bu mouse'u ilk kez görüyorum nedir olayı? GPX superlight 2'den geçince downgrade hissiyatı verir mi?

Okuduğum kadarıyla yazılım problemi ve custom dpi ayarlanmamasından şikayet etmiş insanlar. Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz ve artı eksileri nelerdir?

Custom DPI'da ayarlayabiliyorsunuz hocam. Çok olmadı herhalde 1 ayı bile geçmemiştir aşırı memnunum her yönüyle harika bir fare. Tek bir eksi söyleyebilirim fare biraz küçük benim elime az küçük geliyor.

Hocam al geç napacaksin 12K fareyi.

Bu modelin siyahı var mıydı?

İnan bir fareye o kadar bayılmaya gerek yok ki kaldı ki özellikle karbon fiber veya magnezyum aramıyorum diyorsan tamamen bomboş iş emin olabilirsin gereksiz fiyatı da cabası 5Knın altına bile güncel olarak çok iyi malzeme kalitesi ve en üst seviye donanımı alabiliyorsun para senin ne yapacağın sana kalmış ama ben bunları deneyimlemiş biri olarak söylüyorum.