Makaleler
12
Yer
Antalya
Son düzenleme:
160 liraya aldığım Performax xotran çatır çatır çalışıyor. Mayıs 2023 de almıştım, üstüne ne kadar vursam da hiçbir sorunu yok. Ofis de kullanacak bir mouse bundan daha uzun gider.
2020 de Aldığım mouse 2 yıl sonra falan minik minik yavaşlamaya başladı o yüzden dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
3065 sensörü böyle miydi ya? Neyse fena değil. Ofiste iş görür. 2 tane kalem piliyle çalışıyor küçük kumanda pili.

IMG_8458.webp

3065 sensörü böyle miydi ya? Neyse fena değil. Ofiste iş görür. 2 tane kalem piliyle çalışıyor küçük kumanda pili.

Eki Görüntüle 127897
Evet, öyle. Optik sensör.

Arada bir bu fiyata düşüyordu ancak bayağıdır bu fiyatta değildi diye hatırlıyorum. 199 TL kablosuz fare için bedava sayılır. İhtiyacı olan kaçırmasın. Pil ile çalışıyor.
Güzel indirim. Bu fiyata süper. PixArt PAW3065 bu bütçede iyi. Artık eskisi gibi bu fiyatlarda PAW3327, PMW3325 göremeyiz. Tabii her şey sensör teknolojisi değil. Bu farenin wireless artısı da var.

160 liraya aldığım Performax xotran çatır çatır çalışıyor. Mayıs 2023 de almıştım, üstüne ne kadar vursam da hiçbir sorunu yok. Ofis de kullanacak bir mouse bundan daha uzun gider.
O farenin malzeme kalitesi iyi sayılmaz. Size iyisi denk gelmiş. Üstelik sensör teknolojisi de bundakinden daha iyi.

Nasıl bir beklenti içindeydiniz bilmiyorum ama aynı fiyatlarda satılan kullandığım Logitech M171 ve Trust Yvi modellerinin de sensörü sadece çalışan bir fare deneyimi elde etmek için konmuş aşırı giriş seviye sensörler.