dalmatianpelican
Yetkin
Üstteki macun alınır mı? Veya başka öneriniz var mı? Hepsiburada'dan olmasi lazim. Kupon ve premium var ucuza geliyor.
İstanbul Anadolu yakasindayim. İstanbul olduğu için hızlı geliyor herhalde.Bir günde nerede oturuyosunuz? hocam benim kargolar 3-4 güne geliyor.
Fazla takilmayin o iletkenlik degerlerine piyasadaki butun markalar yalan atiyor.
Üstteki macun alınır mı? Veya başka öneriniz var mı? Hepsiburada'dan olmasi lazim. Kupon ve premium var ucuza geliyor.
13600kf ve Dark freezer x123 sogutucuyla Cs2 ve Rdr2 de denedim 95 75 watt arası işlemci kullanımında 65 70 derecede çalıştı işlemci.
Hala termal macunu kullanıyor musun ? Dereceler ne alemde merak ettim hocam13600kf ve Dark freezer x123 sogutucuyla Cs2 ve Rdr2 de denedim 95 75 watt arası işlemci kullanımında 65 70 derecede çalıştı işlemci.
Hocam şu an 13400f ile kullanıyorum en yüksek Last of Us'i ilk açtığımda işlemci %100 kullanimdaydi. 55 60 derece arasındaydı onda da.Hala termal macunu kullanıyor musun ? Dereceler ne alemde merak ettim hocam
Hocam şu an 13400F ile kullanıyorum en yüksek Last of Us'i ilk açtığımda işlemci %100 kullanimdaydi. 55 60 derece arasındaydı onda da.
13600KF için sorarsan da onda da FIFA 23'te 140 150 watt civarı çektiğinde bayağı sıcaktı 85 derece diye hatırlıyorum. Ama soğutucudan kaynaklı o da. O işlemci için yeterli bir soğutucu değil.
Evet, elimde baska macun olmadıgı ıcın karsılastıramadım ama sıcaklıklar iyi bence de.Fiyatına göre iyi bir termal macun o halde , tamamen meraktan soruyorum mx6 ve tf7 var bende de.