BurakTR

Yetkin
Merhaba, elimdeki laptop ve kasa bilgisayarım için termal macun arıyorum. Fiyatına göre yüksek W/mK nedeniyle Claw's markasının termal macunu ilgimi çekti. Kullanacağım işlemciler Intel i3 10.nesil ve Ryzen 5 7500F. Sizce bu termal macun alınır mı? Yoksa başka termal macunlara mı yönelmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, elimdeki laptop ve kasa bilgisayarım için termal macun arıyorum. Fiyatına göre yüksek w/mk nedeniyle claw's markasının termal macunu ilgimi çekti. Kullanacağım işlemciler Intel i3 10.nesil ve Ryzen 5 7500F. Sizce bu termal macun alınır mı? Yoksa başka termal macunlara mı yönelmeliyim?

Thermalright TF7 öneririm kıvamı yogun pump out olayı olmaz surmekle uğrasmayin X yapin bos kalan yere nokta kadar birakin ve iletkenlik gücü iyi laptopa ise nohut tanesi kadar bırakın yeter zaten CPU GPU küçük hemen kapatır.

Merhaba, elimdeki laptop ve kasa bilgisayarım için termal macun arıyorum. Fiyatına göre yüksek w/mk nedeniyle claw's markasının termal macunu ilgimi çekti. Kullanacağım işlemciler Intel i3 10.nesil ve Ryzen 5 7500F. Sizce bu termal macun alınır mı? Yoksa başka termal macunlara mı yönelmeliyim?

i3 10. nesil dediğiniz için 10110u olduğunu varsayıyorum. Eğer işlemciniz bu ise sorun olmayacaktır. Henüz bir pump out şikayeti almadık ama laptop gibi cihazlarda doğrulayacak veri elimizde yok, bundan da kaynaklı olabilir. Ofis tipi işlemciye sahip bir laptop kullanıyorsanız, claw's JC12 veya wipaste C2 gibi macunlar yeterli olacaktır. Wipaste kesinlikle yeterli olacaktır. Pump out şikayeti henüz görmedim.