Claw's JC12 vs Arctic MX-6

İnternette bu iki macunun kıyaslamasını bulamamış olsam da MX-4 ile kıyaslaması mevcut. MX-4 ile JC12 arasında maksimum sıcaklık olarak 1.5 derece oynuyor. Sizce performans/fiyat oranı olarak hangisi daha iyidir? MX-6 yerine JC12 alınır mı?

Arctic MX-6 - 405 TL
Claw's JC12 - 220 TL

Claw's macunu gayet yeterli buluyorum hocam. Hangi işlemci ile kullanacksınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklıklar ne durumda peki hocam?
Şu an oyunlarda maksimum 85 derece görüyor. PTM7950 kullanıyorum. Yurtdışından yenisini almak istediğimde astronomik vergi oranları (ürün fiyatının %60'ı) karşıma çıkıyor. Ona ödeyeceğim sadece verginin fiyatına burada 4 gr termal macun alabiliyorum.

85 dereceler gayet ideal ama içim rahat etsin diyorsanız claws alın, fan temizliğini yapın yeterli.

Pumpout yapmayacak derecede sıkın yeterli.

PTM7950 sürülüyse bu değerlerden daha düşük performans alabileceğinizi sanmıyorum. En en iyi ihtimalle PTM7950 benzeri faz değişimli pad koyulsa 3-5 derece oynayabilir belki. Sıcaklığınızın kötü durumda olup olmadığını anlamak için thermal throttle yapıyor mu diye kontrol edebilirsin. Eğer 85 derece de tam performans çalışıyorsa bir şey yapmanıza gerek yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…