TinerciYasin

Başarılı
Normalde Rampage Miracle M.2 125 Hz 8K DPI kullanıyorum. Bu mouse 1K Hz ve 12K DPI yanlış bilmiyorsam. Alınır mı? Basış hissiyatı, malzeme kalitesi iyi mi? Sorunu var mı?

20G kaydırma hızı var, tarama hızı belirtilmemiş. Sensör yazmıyor. 1000Hz olması bu fiyat bandında iyi. Rampage tenekesinden sonra elbette iyi hissettirecektir. Biraz kumar gibi diyeyim.
Rampage mouseu da geçen sene 350 liraya almıştım artık sağ sol tık yavaştan gıcırdamaya başladı Hz de düşük ondan yenisine geçmeyi düşünüyorum.

Rampage SMX-R9'dan Claw's Crossfire Air'e geçtim. Mükemmel ötesi bir mouse. Düşünmeden alabilirsiniz.
Sağ sol tık switchleri güzel demi hocam gıcırdamıyor.

20G kaydırma hızı var, tarama hızı belirtilmemiş. Sensör yazmıyor. 1000Hz olması bu fiyat bandında iyi. Rampage tenekesinden sonra elbette iyi hissettirecektir. Biraz kumar gibi diyeyim.
Siz ne önerirsiniz peki 500 lira bütçede.?.

Siz ne önerirsiniz peki 500 lira bütçede.?
Mouse fiyatları çok arttı, G102'nin rakipleri bu bütçede uçtu gitti. M300S'ler, SS Prime'lar şuan +850'den kapı açıyorlar aşağı yukarı. G102 Lightsync alabilirsiniz onun için. Arıza olursa da servise verirsiniz ki zannetmiyorum, servisi oldukca iyi Logitech'in. Çift tıklamadan eleştirilen bir mouse ama ben 1 senedir kullanıyorum, aşırı memnunum diyeyim. Çift tıklama gibi bir sorunu yok. Garanti süresi dolduktan sonra (2 Yıl) artık switchleri kendiniz yenilersiniz. Kompakt ve sağlam mouse, uzun yıllar götürür. G203 LS de benzer mouse.

Normalde Rampage Miracle M.2 125 Hz 8K DPI kullanıyorum. Bu mouse 1K Hz ve 12K DPI yanlış bilmiyorsam. Alınır mı? Basış hissiyatı, malzeme kalitesi iyi mi? Sorunu var mı?

Bu farenin kablosuz versiyonunu yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. 1000Hz evet. Malzeme kalitesi normal basış hissiyatı ise basarken biraz daha sesli diğer mouselara göre.

@pesimist34 gerçekten mouse fiyatları uçtu, baktım şimdi o mouse a, 600 TL. Karar veremedim acaba şansa bırakıp claws mı alsam öğrenciyim ondan kolay para elime geçmiyor açıkçası :D.

Bu farenin kablosuz versiyonunu yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. 1000Hz evet. Malzeme kalitesi normal basış hissiyatı ise basarken biraz daha sesli diğer mouselara göre.
Benim rampageden iyimidir peki bu mouse?.

@pesimist34 gerçekten mouse fiyatları uçtu, baktım şimdi o mouse A, 600 TL. Karar veremedim acaba şansa bırakıp claws mı alsam öğrenciyim ondan kolay para elime geçmiyor açıkçası :D.

Benim Rampage'den iyi midir peki bu mouse?

Bahsettiğiniz fareyi hiç kullanmadım fakat Hertz ve DPI özelliklerine bakarsak daha iyi olması gerek.

@pesimist34 gerçekten mouse fiyatları uçtu, baktım şimdi o mouse a, 600 TL. Karar veremedim acaba şansa bırakıp claws mı alsam öğrenciyim ondan kolay para elime geçmiyor açıkçası :D.
Geçmişken iyi bir şeye geç artık. Sık mouse değiştirme böyle. Al ve uzun yıllar kullan. Gerekli bankaların indirimleri de var, Parolapara gibi. Hala devam ediyorsa kullan, %50'sini geri veriyor tek seferlik ilk işlemde.

Geçmişken iyi bir şeye geç artık. Sık mouse değiştirme böyle. Al ve uzun yıllar kullan. Gerekli bankaların indirimleri de var, Parolapara gibi. Hala devam ediyorsa kullan, %50'sini geri veriyor tek seferlik ilk işlemde.
Aynen haklısınız 1 kere alayım sağlam alayım. G102 ye bakıcam ben.