Crestfallen
Uzman
Herkese merhaba.
Yeni satın aldığım Tactical Combat oyun kolunda, kullanım kılavuzundaki yönergeler ile cihazın fiziksel tepkileri arasında ciddi uyumsuzluklar yaşıyorum. Özellikle mod geçişleri ve ölü alan ayarları konusunda desteğe ihtiyacım var.
Yaşadığım Sorunlar:
1. Mod Geçişleri ve Işıklandırma Karmaşası:
Kılavuzda View + Menu kombinasyonunun X-Input ve D-Input arasında geçiş yapacağı belirtilmesine rağmen, cihazda 3 farklı mod döngüsü mevcut:
2. Zero Dead Zone Modu:
Kılavuzda L3 + View tuşlarına 3 saniye basıldığında cihazın titreyerek "Zero Dead Zone" moduna geçeceği yazıyor. Ancak:
Bu durum bir yazılım (firmware) sürümü farklılığı mıdır yoksa cihazda donanımsal bir üretim hatası mı mevcuttur? Benzer bir deneyim yaşayan veya bu kontrolcünün gizli tuş kombinasyonlarını bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.
Yeni satın aldığım Tactical Combat oyun kolunda, kullanım kılavuzundaki yönergeler ile cihazın fiziksel tepkileri arasında ciddi uyumsuzluklar yaşıyorum. Özellikle mod geçişleri ve ölü alan ayarları konusunda desteğe ihtiyacım var.
Yaşadığım Sorunlar:
1. Mod Geçişleri ve Işıklandırma Karmaşası:
Kılavuzda View + Menu kombinasyonunun X-Input ve D-Input arasında geçiş yapacağı belirtilmesine rağmen, cihazda 3 farklı mod döngüsü mevcut:
- Kırmızı Işık (Xbox Modu): Windows tarafından "Xbox Controller" olarak tanınıyor ve sorunsuz çalışıyor.
- Mavi + Kırmızı (1) / Pro Gaming: Bilgisayar aygıtı görüyor ancak Steam veya Game Pass oyunları kontrolcüyü algılamıyor.
- Mavi + Kırmızı (2) / Tactical Mortal: Bu modda da oyun içi algılama sorunu devam ediyor.
2. Zero Dead Zone Modu:
Kılavuzda L3 + View tuşlarına 3 saniye basıldığında cihazın titreyerek "Zero Dead Zone" moduna geçeceği yazıyor. Ancak:
- Çalışan Xbox modu dahil hiçbir modda cihazdan titreşimli onay alamıyorum.
- Gamepad Tester üzerinden yaptığım kontrollerde ölü alan değerlerinde herhangi bir değişim gözlemleyemiyorum.
Bu durum bir yazılım (firmware) sürümü farklılığı mıdır yoksa cihazda donanımsal bir üretim hatası mı mevcuttur? Benzer bir deneyim yaşayan veya bu kontrolcünün gizli tuş kombinasyonlarını bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: